Ο Θοδωρής Λιάκος νέος τεχνικός στον Κεραυνό

ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΠΑΚΑ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2019 19:29

Ο Θεόδωρος Λιάκος είναι πλέον ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Κεραυνού και θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Αντώνη Πάκα.

Τη συμφωνία συνεργασίας με τον Θεόδωρο Λιάκο ανακοίνωσε επίσημα χθες η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά: «Η ομάδα μας Α.Ο. Κεραυνός Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη του Τεο Λιάκου σαν πρώτο προπονητή με άμεσο συνεργάτη τον Αντώνη Πάκα για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Τεο Λιάκος μέχρι πρότινος παίχτης της ομάδας μας και πρώην προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Ολύμπια διαθέτει δίπλωμα προπονητή Γ’ κατηγορίας. Η διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδας του ευχόμαστε καλή επιτυχία». Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Λιάκος με σχόλιό του στο διαδίκτυο δήλωσε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να είσαι προπονητής στην ομάδα του Κεραυνού Λάρισας. Μια ομάδα που έβγαλε τόσους μεγάλους παίχτες με πρώτο και καλύτερο τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη. Εύχομαι να φανώ αντάξιος έστω και στο ελάχιστο στους προκατόχους μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Πάκα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass