Στόχος το «τρίποντο» στα Τρίκαλα

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2019 19:46

Μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό και στη θεσσαλική πρωτεύουσα, όμως οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας έχουν ζεστάνει τους φίλους της ομάδας, μετά το σπουδαίο διπλό που πήραν στο Παγκρήτιο, με αντίπαλο τον Εργοτέλη.


Οι «κυανόλευκοι» με την ψυχολογία πλέον να βρίσκεται στο limit up, δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες και όλοι μας γνωρίζουμε πως πάντα «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο.
Γι’ αυτό λοιπόν η λαρισινή ομάδα θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις της μέχρι το τέλος, για να τερματίσει στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League, που βρίσκεται σήμερα.
Κατά πόσο αυτό είναι εφικτό θα φανεί κατά τη διάρκεια, διότι αν συνεχίσει να έχει την ίδια εντυπωσιακή πορεία, τότε τίποτα δεν θεωρείται ακατόρθωτο.
Ο Απόλλωνας στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου, θέλει να πετύχει ισάριθμες νίκες και να συγκεντρώσει συνολικά 35 βαθμούς (σ.σ. τώρα έχει 23), που ίσως κανείς δεν πίστευε πως θα τα καταφέρει, όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα.
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, δοκιμάζεται στα γειτονικά Τρίκαλα και έχει ως στόχο να κατακτήσει το όγδοο διπλό, ενώ θα ακολουθήσει το ντέρμπι κορυφής με το Ν.Π.Σ. Βόλου στη Φιλιππούπολη, εν συνεχεία θα παίξει στα Χανιά με τον Πλατανιά και στο φινάλε του πρώτου γύρου θα υποδεχτεί τον Ηρόδοτο.

ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Κατά τα’ άλλα, εξαιτίας της κακοκαιρίας, οι προπονήσεις γίνονται μετ’ εμποδίων και χθες το μεσημέρι οι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα του προπονητή τους, σε γήπεδο της περιοχής, που βρισκόταν σε σχετικά καλή κατάσταση, όμως ο υδράργυρος ήταν και πάλι κάτω από το μηδέν.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες υπήρχε διάθεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων και γενικά το ηθικό είναι ακμαιότατο, ενώ το ευχάριστο για τον Βραζιλιάνο τεχνικό Μαρσέλο Τροΐζι είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα, καθώς επανέρχεται και ο Κώστας Χατζής ο οποίος εκτέλεσε την ποινή του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Ο Δημήτριος Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Football League.
Βοηθοί του Βεροιώτη ρέφερι θα είναι οι Βασίλειος Παγούρας και Λεωνίδας Δελλής αμφότεροι της ΕΠΣ Βοιωτίας, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτριος Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Δαμιανός Καρακελίδης, της ΕΠΣ Πέλλας.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης ημέρας θα διευθύνουν οι παρακάτω ρέφερι:
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00
Ηρόδοτος - Κέρκυρα: Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00
Δόξα Δράμας - Σπάρτη: Σπυρίδων Κολυτάς (Λασιθίου)
ΑΕ Καραϊσκάκης - Απόλλων Πόντου: Απόστολος Τζουμαλάκης (Σερρών)
Πλατανιάς - Αιγινιακός: Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθηνών)
Αήττητος Σπάτων - ΑΟΧ/Κισσαμικός: Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
ΝΠΣ Βόλος - Παναχαϊκή: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Ηρακλής - Εργοτέλης: Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς)

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ
ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ Ν.Π.Σ.ΒΟΛΟΥ
Το πρόγραμμα των δύο επόμενων αγωνιστικών ανακοίνωσε χθες η αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Football League και πιο συγκεκριμένα για τις 13η και 14η αγωνιστικές.
Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή ο εντός έδρας αγώνας του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΝΠΣ Βόλο, για τη 13η αγωνιστική θα είναι τηλεοπτικός, από την ΕΡΤ3 που έχει τα δικαιώματα, ενώ το ματς στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά για τη 14η αγωνιστική δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.
Το ντέρμπι με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 15:00, ενώ το παιχνίδι στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά, θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 15:00.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο επόμενων αγωνιστικών:
13η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00
ΑΟΧ/Κισσαμικός - ΑΕ Καραϊσκάκης
Παναχαϊκή - Πλατανιάς
Εργοτέλης - Αήττητος Σπάτων
Απόλλων Λ. - ΝΠΣ Βόλος(ΕΡΤ3)
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00
Σπάρτη - Κέρκυρα
Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας(ΕΡΤ3)
Τρίκαλα - Ηρακλής
Αιγινιακός - Ηρόδοτος
14η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00
ΝΠΣ Βόλος - Ηρακλής(ΕΡΤ3)
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
15:00
Απόλλων Πόντου - Σπάρτη
Κέρκυρα - Αιγινιακός
Δόξα Δράμας - ΑΟΧ/Κισσαμικός
Ηρόδοτος - Παναχαϊκή
ΑΕ Καραϊσκάκης - Εργοτέλης
Πλατανιάς - Απόλλων Λάρισας
Αήττητος Σπάτων - Τρίκαλα(ΕΡΤ3)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass