Ο Τσιμεντερίδης διαιτητής στο Πανθεσσαλικό

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2019 18:53

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 14ης αγωνιστικής, 1ης του δευτέρου γύρου του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο (15.00) θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ΕΠΣ Κοζάνης και Κώστα Σταφυλά από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Τα υπόλοιπα παιχνίδια που επίσης θα διεξαχθούν την Κυριακή 13/1, θα διευθύνουν, οι παρακάτω διαιτητές(σ.σ. όλα αρχίζουν στις 15:00): *Αναγέννηση Κ.-Γ.Σ. Αλμυρού: Σωτήρης Πέτσας, Χρήστος Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων), παρ. Ανέστης Δουδούμης (ΕΠΣ Φθιώτιδας). *Α.Ο.Στυλίδας – Α.Ο. Σελλάνων: Χρήστος Αγγελούλης, Δημήτριος Κοτούμπας, Δημήτριος Παραφέστας (Λάρισας), παρ. Δημήτρης Κρητικός (Θεσσαλίας) *Πιερικός – Απόλλων Μακρυχωρίου: Κωνσταντίνος Αναστόπουλος, Στυλιανός Γούτας, Ηλίας Κωστόγλου (Χαλκιδικής), παρ. Βασίλειος Σταμούλης (Μακεδονίας) *Θησέας Αγριάς – Νίκη Βόλου: Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, Γεώργιος Ταγκαλίδης, Νικόλαος Αρέστης (Πέλλας), παρ. Αλέξανδρος Κόκκαλης (Τρικάλων) *Φωκικός – Νεοκαισάρεια: Βασίλειος Τσιγαρίδας, Χρήστος Δόσκορης, Γεώργιος Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας), παρ. Ανδρέας Παπαγιαννόπουλος(Αχαΐας) *Α.Σ. Μετέωρα – Αστέρας Ιτέας: Γιώργος Σφέτσιας (Σάμου), Δημήτρης Τίκας, Πέτρος Κανιούρας (Καρδίτσας), παρ. Κωνσταντίνος Κουρδής (Λάρισας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass