Καθοριστικός ο αγώνας με τον Αρη

Για τους στόχους που θα έχει η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2019 22:22

Του Σωτ. Κέλλα

«Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι το πιο δύσκολο γιατί θα έχουμε το άγχος της νίκης» είχε πει ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα στους παίκτες του πριν τον προχθεσινό αγώνα και δικαιώθηκε από τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση των δύο ομάδων.


Η ΑΕΛ μπορεί να κέρδισε με 3-0, να βοήθησε ότι πέτυχε τέρμα μόλις στο 5’ αλλά μέχρι το 50’ που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στάθης σίγουρα δεν ήταν εύκολη η αναμέτρηση.
Μετά τη νίκη αυτή η ΑΕΛ αισθάνεται πιο άνετη στη μάχη της παραμονής, καθώς βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αλλά όταν υπάρχει ένας ακόμα ολόκληρος γύρος τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.
Ο κυριακάτικος αγώνας που θα δώσει η ΑΕΛ με τον Άρη στο Ael Fc Arena αποτελεί οδηγό για τους στόχους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Με νίκη η ΑΕΛ μπορεί να ονειρεύεται, όπως λένε άνθρωποί της, ακόμα και... ευρωπαϊκά σαλόνια ενώ με κάθε άλλο αποτέλεσμα θα πρέπει να εξασφαλίσει την παραμονή.
Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Φέστα θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζίφκοβιτς ενώ το προπονητικό πρόγραμμα αρχίζει από σήμερα.
Χθες έδωσε στους παίκτες του ρεπό ώστε να απολαύσουν την επιτυχία τους, ενώ το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες, πλην του Χούμπτσεφ, θα βρίσκονται στη διάθεσή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass