Αιφνίδια αποχώρηση Κούκσικς από τον Ερμή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2019 15:43

Σαν κεραυνός εν αιθρία, όπως υποστήριξαν κύκλοι της ομάδας, έπεσε χθες η είδηση της αποχώρησης του Κούκσικς από τον Ερμή Αγιάς.

Ο 31χρονος Λετονός (που είχε bye out στο συμβόλαιό του) δέχθηκε πρόταση από την Baltur Cento, η οποία αγωνίζεται στον Νότιο όμιλο της Serie A2 της Ιταλίας και χθες ο μάνατζέρ του ειδοποίησε τους Αγιώτες για την αποχώρησή του. Πλέον η ομάδα του Ερμή (που σήμερα αναμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τη μεταγραφή του Τοπάλη) βρίσκεται προς ανεύρεση του αντικαταστάτη του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Ιπποκράτης με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν συναίνεσε στην αναβολή του αγώνα στην Αγιά, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για κακή φιλοξενία. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του ΑΣ Ιπποκράτης Κω ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα του Ερμή Αγιάς 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα. Με δεδομένο ότι ένα μέρος της αποστολής μας είχε ταξιδέψει ήδη για την Αθήνα, δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε το αίτημα της διοίκησης του Ερμή Αγιάς. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει από τη στιγμή της παρουσίας της στα εθνικά πρωταθλήματα το ίδιο πρόβλημα με τη μεταφορά, μιας και το αεροδρόμιο του νησιού μας δεν επιτρέπει τις μετακινήσεις μεγάλων αεροπλάνων, με αποτέλεσμα να μετακινείται η αποστολή της ομάδας μας σε δύο μέρη. Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση του συλλόγου είχε τη διάθεση να αποδεχθεί το αίτημα, έστω και καθυστερημένα και με οικονομικό κόστος, με δεδομένη την απόσταση που έπρεπε να διανυθεί, όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να ληφθεί η απόφαση, ήταν η ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντος αγώνα. Με δεδομένη και πάλι την απόσταση που πρέπει να καλύπτει η ομάδα μας, δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί αναβληθείς αγώνας Τετάρτη, πόσω δε μάλλον, όταν θα έπρεπε να δώσουμε δύο σερί εκτός έδρας αγώνες, οπότε θα έπρεπε η ομάδα μας να ταξιδεύει από την Τρίτη και να τελειώσει τα ταξίδια της την Κυριακή. Παράλληλα, ένας από τους λόγους που ο ΑΣ Ιπποκράτης Κω αποφάσισε να προβεί στη συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι και ο τρόπος συμπεριφοράς που βίωσε η ομάδα μας στον αγώνα του Σαββάτου. Ο ΑΣ Ιπποκράτης Κω έχει αποδείξει στην παρουσία του στα εθνικά πρωταθλήματα ότι αποτελεί μία ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει φιλοξενία και είναι ουκ ολίγες οι ανακοινώσεις από ομάδες που έχουν αναγνωρίσει τον τρόπο φιλοξενίας μας. Εν αντιθέσει με τα όσα συμβαίνουν στην Κω, η αποστολή της ομάδας μας άκουσε άσχημα σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα ακόμα και από τον αντίπαλο πάγκο, ενώ το αποκορύφωμα της κακής φιλοξενίας που βιώσαμε ήταν η απουσία χαιρετισμού στο τέλος του αγώνα από τον αντίπαλο πάγκο. Ο ΑΣ Ιπποκράτης Κω στήριζε και θα στηρίζει πάντα τις αρχές και τις ιδέες με τις οποίες γαλουχήθηκε εδώ και χρόνια και δεν είναι άλλες από τη σωστή αθλητική συμπεριφορά και το ίδιο το μπάσκετ. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην εμφανιστούν στο μέλλον ανάλογες συμπεριφορές. Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Ερμή Αγιάς για τη νίκη του με βάση και τα προβλήματα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass