ΜΑΡΣΕΛΟ ΤΡΟΪΖΙ:

Ημασταν άτυχοι…

ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ: «ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2019 15:39

Ο προπονητής του Απόλλωνα Μαρσέλο Τροΐζι τα είχε με την ατυχία, αλλά και με το γήπεδο, τονίζοντας χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του: «Σήμερα ήμασταν άτυχοι, παίξαμε καλά, προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα κάτω αλλά ήταν δύσκολο λόγω του γηπέδου.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα, ενώ στο δεύτερο έπαιξαν πιο ανοιχτά και πιο έξυπνα τα Τρίκαλα, αλλά εμείς βάλαμε το γκολ. Δυστυχώς στις καθυστερήσεις δεχτήκαμε την ισοφάριση. Κοιτάμε μπροστά».

Από την πλευρά του ο σκόρερ των «κυανόλευκων» Φώτης Γκουντρουμπής τόνισε: «Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Μπήκαν δυνατά τα Τρίκαλα γιατί είναι χαμηλά στη βαθμολογία, ισορροπήσαμε και προηγηθήκαμε στο σκορ. Από δικό μας λάθος και εκεί που το παιχνίδι είχε τελειώσει δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης που μας έκοψε τα πόδια. Συνεχίζουμε, κοιτάμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά, ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΡΑΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΣ

Υπό τους ήχους των αποδοκιμασιών των οργανωμένων φιλάθλων και των συνθημάτων εναντίον του έγιναν οι δηλώσεις του Θωμά Γράφα στο τέλος του αγώνα. Σχολιάζοντας το γεγονός ο προπονητής του Α.Ο.Τ. που δέχτηκε και πολλές αποδοκιμασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είπε: «Οι αποδοκιμασίες του κόσμου είναι δικαιολογημένες. Πάντα αποδοκιμάζει και φωνάζει όταν αυτό που βλέπει δεν του αρέσει. Σίγουρα αγαπούν την ομάδα και σίγουρα έχουν δίκιο όταν φωνάζουν. Αν κερδίζαμε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, ενώ αν χάναμε, μπορεί οι αποδοκιμασίες να ήταν ακόμη πιο έντονες» τόνισε χαρακτηριστικά.

-Για το παιχνίδι είπε: «Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δίκαια είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα 20 λεπτά εμείς, μετά ο Απόλλων μάς δημιούργησε κάποια προβλήματα και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Κόντρα στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά είναι σημαντικό ότι αρνούμαστε να χάσουμε παιχνίδι και συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτό. Κάθε εβδομάδα θα παίζουμε και έναν τελικό, πρέπει να δουλέψουμε και να σκύψουμε το κεφάλι».

*Όσον αφορά στον Δημήτρη Καπό που έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στα Τρίκαλα στο 90΄+4, επισήμανε τα εξής: «Παίξαμε με έναν αντίπαλο που ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία από εμάς. Θέλαμε τη νίκη. Μπήκαμε καλύτερα, είχαμε τον έλεγχο αρχικά, τον χάσαμε στη συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Δείχνουμε χαρακτήρα για έναν ακόμη αγώνα, δεν τα παρατάμε. Να σηκώσουμε τα κεφάλια και αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν μας αξίζει αυτή η βαθμολογική θέση. Πρέπει να το αποδείξουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο όπου θα δίνουμε το 110% και όχι το 100% που δεν αρκεί».

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ένταση σημειώθηκε στο τέλος της αναμέτρησης και ενώ στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των δύο ομάδων όμως έπαιξαν μεν δυνατά, χωρίς να ξεφύγουν από τα επιτρεπτά όρια.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του Α.Ο.Τρικάλων κ. Αϊβάζογλου, πανηγύρισε έξαλλα στην κερκίδα το γκολ της ισοφάρισης, αλλά εν συνεχεία περνώντας από τα αποδυτήρια και καθώς είδε παράγοντες του Απόλλωνα, εκνευρίστηκε και εκεί η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας να απορούν για ποιον λόγο υπήρξε αυτή η έκρηξη και η συμπεριφορά από την πλευρά του.

Οι ψυχραιμότεροι και η αστυνομική δύναμη προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όπως και έγινε μετά από ένα τέταρτο περίπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass