Οι παλαίμαχοι του Ιπποκράτη κέρδισαν το ντέρμπι

*Νίκησαν τους Νέους του συλλόγου με 4-2 *Τιμήθηκε ο Π. Κανάκης

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 15:43

Ο Α.Ο. Ιπποκράτης έκλεισε την πετυχημένη αγωνιστική του χρονιά με το καθιερωμένο ντέρμπι, ανάμεσα στην ομάδα Νέων και Παλαιμάχων του συλλόγου που διεξήχθη χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας».

Η αφόρητη ζέστη ήταν εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, όμως οι παλαίμαχοι αξιοποίησαν την πείρα τους, αλλά και τις σχέσεις τους με τον διαιτητή και κέρδισαν το παιχνίδι με σκορ 4-2. Σκόραραν οι Δημήτρης Ροκούδης με πέναλτι, Γιώργος Σδράγκας (2) με το δεύτερο γκολ να είναι για όσκαρ και ο Πέτρος Κανάκης με πέναλτι. Για τους Νέους σκόραραν οι Φραχόλι και Βούγιας.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Γιάννης Ρεντόπουλος, ο οποίος ακύρωσε γκολ του Γιάννη Μικερτζή κάνοντας χρήση ενός νέου μηχανήματος VAR το οποίο έδειξε πως ο σκόρερ ήταν πάνω από 10 μ. οφσάιντ, ενώ το όριο ήταν 9.99 μ.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (Ι. Εμμανουήλ): Παπανικολάου, Στάμος, Κατσογιάννης, Ροκούδης, Κουτσιμάνης Μ., Κώτσιας, Νότας, Σδράγκας, Μικερτζής, Κανάκης, Γαλάνης (Εμμανουήλ, Τζήκας).

ΝΕΟΙ (Σπ. Ευαγγέλου): Τασιούλης, Βούγιας, Γιαννίκης, Γκιόνα, Γκάμπριελ, Ζήκος, Τσακουρίδης, Τσαδήμος, Τζήκας, Φραχόλι, Κουταλιάς

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

Πριν την έναρξη του αγώνα και μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Ιπποκράτη, τιμήθηκε ο Πέτρος Κανάκης για την πολύχρονη παρουσία του στην ομάδα. Υπήρξε από τα πρώτα στελέχη της ομάδας και μέχρι σήμερα είναι πάντα κοντά στις εκδηλώσεις της. Αγαπητός σε όλους και με κύριο γνώρισμα του το μοναδικό του χιούμορ. Την απονομή της πλακέτας έκανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Μικερτζής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass