Συμφωνία της ΑΕΛ με Μπρούνο Χαλκιαδάκη

Αλ. Κούγιας: Τέρμα τα παιχνίδια των μάνατζερ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 22:24

Η ΑΕΛ προχώρησε χθες σε μεταγραφή παίκτη, ενός από τους δύο Ελληνες που είχε προαναγγείλει η «Ε» και αυτός είναι ο 26χρονος (γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993) επιτελικός μέσος Μπρούνο Χαλκιαδάκης που αγωνιζόταν στη Ρουμανική FC Hermannstadt και με την οποία έπαιξε οκτώ παιχνίδια.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, άνθρωπος της ΑΕΛ πήγε στη Ρουμανία για να πάρει την υπογραφή του.

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης είναι γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς έχει παίξει σε Εργοτέλη, Πανιώνιο και Γιάννενα.

Ο παίκτης έφτασε στην Ελλάδα σε ηλικία 16 ετών, όταν εντοπίστηκε από σκαόυτερ του Εργοτέλη και ο σύλλογος σύντομα κανόνισε τη νομική του "υιοθεσία" από την οικογένεια Χαλκιαδάκη που του έδωσε ελληνική υπηκοότητα. Αρχικά έπαιξε στην ομάδα νέων και επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στις 24 Μαΐου του 2011.

Στον Εργοτέλη αγωνίσθηκε μέχρι το 2015 κάνοντας 48 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 5 τέρματα. Έκανε το ντεμπούτο του ως αναπληρωματικός στις 11 Δεκεμβρίου 2011, σε έναν αγώνα εναντίον του ΟΦΗ ενώ το πρώτο γκολ που σημείωσε ήταν στη νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Νίκης Βόλου στις 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Στις 21 Μαΐου 2015 ο παίκτης πήγε στον Ολυμπιακό υπογράφοντας 5ετή σύμβαση με τον σύλλογο. Ωστόσο, τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην επιλογή του ρόστερ του συλλόγου για να υπογράψει μια διετή συμφωνία με τον Πανιώνιο, κάνοντας συνολικά 31 εμφανίσεις και σκοράροντας δύο γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Πανιώνιος τερμάτισε στην πέμπτη θέση αλλά τελικά αποκλείστηκε από τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση 2016-17 από την UEFA για οικονομικούς λόγους.

Στη συνέχεια πήγε στην ομάδα της πατρίδας του, την Cascavel και τον Ιούλιο του 2017 ο Χαλκιαδάκης επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα διάρκειας τριών ετών. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο σε ένα παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο(1-1) . Τελείωσε τη σεζόν με 3 γκολ και 4 ασίστ σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις του Λιγκ και του Κυπέλλου.

Τον Ιούνιο του 2018 ο Χαλκιαδάκης αφέθηκε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα κατόπιν αμοιβαίας συναίνεσης για να υπογράψει στον ρουμανικό σύλλογο Hermannstadt που εδρεύει στην πόλη Sibiu, παίζοντας στη Liga I, και έκανε οκτω συμμετοχές.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της U-19 όπου πραγματοποίησε τρεις συμμετοχές.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Στο μεταξύ, με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που φέρνουν παίκτες στην ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας έκανε την παρακάτω προσωπική δήλωση στην «ΕτΔ»: «Για μια ακόμα φορά θέλω να δηλώσω ότι η ΑΕΛ δεν θα μπει σε παιχνίδια μάνατζερ ούτε θα γίνει από αυτούς εκμεταλλεύσιμη ομάδα διαδίδοντας ότι ενδιαφέρεται για κάποιους παίκτες. Η ΑΕΛ είναι σοβαρή ομάδα και οι στόχοι της συγκεκριμένοι. Και μέχρι τώρα οι μεταγραφές της έγιναν με απόλυτη μυστικότητα. Τέρμα τα παιχνίδια των μάνατζερ».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Κύπρου 72 θα παρουσιάσει το νέο μεταγραφικό της απόκτημα Milos Filipovic. Την παρουσίαση θα κάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κ. Μιχάλης Ζιώγας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass