ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ *ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΗΧΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ

«Deal» με Σωτ. Χάμο θέλει να κάνει ο ΠΟΕ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2019 22:27

Βάσει της πορείας στο φετινό πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ και σε συνάρτηση με τις κινήσεις για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τις οποίες θέλει να κάνει η διοίκηση του συλλόγου, ο ΠΟΕ αναμένεται να είναι ένα από τα βαριά χαρτιά (μαζί με τον Αετό Μακρυχωρίου και τον Φαλανιακό) στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στη Γ’ Εθνική θα είναι ο μεγάλος στόχος των Ελασσονιτών που, τηρουμένων των αναλογιών, φέτος έδειξαν ότι διαθέτουν μία ομάδα με προοπτικές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγάλο μεταγραφικό «deal» για τον ΠΟΕ είναι ο Σωτήρης Χάμος από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο 26χρονος μέσος βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού Ζήση Ζιάγκα και η επιστροφή του στην Ελασσόνα (εάν φυσικά ευοδωθεί) θα δώσει τη δυναμική που χρειάζεται η ομάδα για την επίτευξη των ψηλών στόχων που θέτει για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Επί της ουσίας οι μεταγραφές που θα γίνουν φέτος στον ΠΟΕ σύμφωνα με τα πλάνα των ανθρώπων της ομάδας θα είναι λίγες και ποιοτικές, καθώς στόχος είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της φετινής περιόδου και να γίνουν μόνο οι απαραίτητες προσθήκες. Ο ΠΟΕ παρουσίασε μία νεανική ομάδα στη φετινή Α’ κατηγορία, ιδιαίτερα ανταγωνιστική με ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον μπροστά τους και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το ζητούμενο για τους «κυανόλευκους» είναι η νέα ομάδα να απαρτίζεται στη συντριπτική της πλειοψηφία από Ελασσονίτες ποδοσφαιριστές με προοπτική για το μέλλον, δηλαδή ικανούς να στηρίξουν τον ΠΟΕ και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εάν και εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα συζητήσεις που έχουν γίνει, παίκτες από τον φετινό βασικό κορμό όπως οι Γούπος, Μπούσιας, Λαγός, Σουλγής, Νταμπώσης, Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Παναγιώτου, Γκαντούνας και Καραγκιόζης θα συνεχίσουν να πλαισιώνουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ στην πορεία θα γίνουν επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Για τον τεχνικό Ζήση Ζιάγκα εκείνο που προέχει είναι να παραμείνουν στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και σ’ αυτά να προστεθούν 3-4 παίκτες που θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα, προκειμένου να γίνει αγωνιστικά το βήμα παραπάνω και φυσικά χωρίς όλο αυτό το εγχείρημα να γονατίσει οικονομικά τον σύλλογο.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass