ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΟ AEL FC ARENA

Πρωταγωνίστρια την ΑΕΛ

*Το αρχικό ξάφνιασμα και η γρήγορη αντίδραση του Αλέξη Κούγια στο πανό των οργανωμένων

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2015 10:50

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΛ στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας προχθές το απόγευμα, στο AEL FC ARENA και έδειξαν ότι θα είναι κοντά της τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ελπίδα να την δούνε πρωταγωνίστρια στη Β΄Εθνική και να επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα.

Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος παρά την αφόρητη ζέστη, οι παίκτες χειροκροτήθηκαν τόσο κατά την παρουσίαση όσο και στη διάρκεια της προπόνησης, ενώ γενικά υπήρχε παλμός με πολλά συνθήματα που θύμιζε ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι ξεκίνημα προετοιμασίας.

«ΑΕΛάρα είσαι μοναδική» έγραφε ένα από τα πανό που ήταν τοποθετημένα στο AEL FC ARENA και ο κόσμος δείχνει ξεκάθαρα ότι φέτος θα βρίσκεται πιο κοντά στην ομάδα, καθώς βλέπει ότι οι κινήσεις γίνονται με βάση σωστό προγραμματισμό.

Πολλά τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ και το ζητούμενο είναι να διαμορφωθεί η κατάλληλη χημεία το συντομότερο δυνατό και πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις των «βυσσινί».

Από την παρουσία του κόσμου εντυπωσιασμένος έμεινε και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας, τον ευχαρίστησε και επισήμανε ότι θα δώσει τα πάντα γι΄αυτή την ομάδα και θα κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους.

Όσον αφορά τώρα στο πανό των οργανωμένων που έγραφε «Κούγια ούτε να το σκεφτείς να παίξεις με την ΑΕΛ», το αρχικό ξάφνιασμα διαδέχθηκε η γρήγορη αντίδραση όπου το νέο αφεντικό των «βυσσινί» ήταν ξεκάθαρο ότι επιθυμία του είναι να βλέπει μαζί τους τα παιχνίδια και δεν έχει παίξει ποτέ με το ποδόσφαιρο και με καμία ομάδα.

*Κατά τα άλλα η ΑΕΛ συνέχισε χθες το πρόγραμμα της προετοιμασίας κάτω από τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού Ράτκο Ντόστανιτς, έγιναν δυο προπονήσεις, το πρωί στον στίβο του σταδίου Αλκαζάρ και το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ;

Πρόβλημα εν τω μεταξύ φαίνεται να έχει προκύψει με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς, καθώς ο Σέρβος επιθετικός δεν ανανέωσε την άδεια παραμονής του και πλέον δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα μας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» ο 28χρονος επιθετικός συνελήφθη στις 06/06 στα σύνορα κατά την προσπάθεια εισόδου του στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι χρειάζονται τρεις μήνες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται ώστε να εξασφαλίσει άδεια παραμονής προκαλεί εμπλοκή στις σχέσεις του Μπόγιοβιτς με την ΑΕΛ και γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί σύντομα λύση, στο θέμα που προέκυψε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass