ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Φαλανιακός: Με την περσινή πετυχημένη συνταγή

*Φ. Γιαννακός: «Θεωρώ ότι είμαστε μια καθιερωμένη δύναμη στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου» *Απ. Καρακίτσιος: «Θέλουμε μέσα από τη δουλειά να πρωταγωνιστήσουμε, δηλαδή να είμαστε στην πρώτη πεντάδα»

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2015 8:53

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών ο Φαλανιακός ευελπιστεί και φέτος να επιβεβαιώσει πως αποτελεί σταθερή αξία στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Η ομάδα της Φαλάνης θα στηριχθεί εκ νέου στα δικά της παιδιά, αφού οι αλλαγές στο ρόστερ είναι ελάχιστες έως μηδαμινές, στοιχείο που αντανακλά στην αγωνιστική συνοχή και συμβάλλει στην εδραίωση των «κιτρινόμαυρων» στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

«Ξεκινά μια καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά η οποία ευελπιστούμε να είναι συνέχεια της προηγούμενης και όλοι μαζί να ευχαριστηθούμε αυτό που θα κάνουμε. Όπως δείχνουν τα πράγματα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στη συγκρότηση ορισμένων ομάδων -αυτό είναι ένα θέμα που επαφίεται στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί- ωστόσο σε ό,τι αφορά στο κομμάτι του πρωταθλητισμού φαίνεται ότι κάποιες ομάδες με τις μεταγραφές και τις κινήσεις που κάνουν το θέλουν πιο πολύ» επισήμανε μεταξύ άλλων ο τεχνικός Φεραίος Γιαννακός που θα βρίσκεται και τη φετινή σεζόν στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Για να προσθέσει στη συνέχεια πως «ο καθένας στο ποδόσφαιρο χαράζει τη φιλοσοφία του και πράττει τα ανάλογα. Εμείς σαν Φαλανιακός θεωρώ ότι είμαστε μια καθιερωμένη δύναμη στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Επιλέξαμε να διατηρήσουμε τα παιδιά με τα οποία δουλέψαμε πέρσι και μείναμε ικανοποιημένοι και με ορισμένες επιστροφές παικτών ευελπιστούμε αυτή η χρονιά να είναι ακόμη πιο καλή και πιο δυνατή για την ομάδα μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Φαλανιακού, Αποστόλης Καρακίτσιος αναφέρθηκε στην ευρύτερη φιλοσοφία του συλλόγου που είναι η σκληρή δουλειά και η ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων του συλλόγου.

«Διατηρήσαμε τον ίδιο κορμό, έχουμε την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο προπονητή και αυτό είναι βασικό γιατί όταν οι περισσότερες ομάδες αρχίζουν να «μοντάρονται» εμείς πιστεύω είμαστε έτοιμοι από την προηγούμενη χρονιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρακίτσιος και πρόσθεσε:

«Αυτό βέβαια γεννά μεγαλύτερες προσδοκίες για την ομάδα μας, αλλά κρατάμε χαμηλούς τόνους. Θέλουμε μέσα από τη δουλειά να μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε, να είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, που ήταν και ο περσινός μας σκοπός, να πάμε όσο μπορούμε καλύτερα στο κύπελλο και σιγά-σιγά να προωθήσουμε τα νέα παιδιά. Έχουμε γύρω στα 15 παιδιά ηλικίας 15 έως 18 χρονών. Αυτό πιστεύω είναι η υγεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε και γι΄ αυτό κρατήσαμε το ίδιο προπονητικό τιμ και τους ίδιους ποδοσφαιριστές» κατέληξε ο πρόεδρος του Φαλανιακού.

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Την πεποίθηση ότι ο Φαλανιακός θα κάνει πορεία ανάλογη της περσινής και θα παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Στέφανος Κόκκινος: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα έχει παραμείνει ίδια εκτός από την προσθήκη του Βασίλη Φραγκογούλα με αποτέλεσμα να είμαστε σαν μια οικογένεια όπως πέρσι».

Γιώργος Φατούρας: «Ο κορμός της ομάδας έχει μείνει ο ίδιος, οι προσθήκες είναι ελάχιστες, δηλαδή η ομάδα όπως όλα τα χρόνια στηρίζεται στα δικά της παιδιά. Έτσι και φέτος μέσα από αυτή την φιλοσοφία θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γιώργος Πανταζής: «Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ελπίζουμε - γιατί όχι -και για πρωτάθλημα. Άλλωστε η ομάδα διατηρήθηκε η ίδια».

Σωτήρης Σουλιώτης: «Ο κορμός έχει διατηρηθεί ο ίδιος, έγιναν μόνο δύο προσθήκες, και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Το πάρε δώσε

Ήρθαν: Δαλακώνης, Φραγκογούλας.

Έφυγαν: Μιγδάνης, Γκουντρουμπής.

φιλικά

11/8: Μακρυχώρι-Φαλανιακός

18/8: Συκούριο-Φαλανιακός

22/8: Φαλανιακός-Οικονόμος Τσαριτσάνης

25/8: Αστραπή Ν. Π.-Φαλανιακός

29/8: Φαλανιακός- Απόλλων Λ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass