Με παίκτες κάτω των 23 ετών και τη νέα σεζόν ο Απόλλωνας

*ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΑΔΕΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΠΑΕ *Π. ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ: ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ *ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2019 22:00

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Απόλλωνας Λάρισας θα αγωνιστεί με παίκτες κάτω των 23 ετών. Αυτό έρχεται ως απόρροια της χθεσινής απόφασης του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, που ανακοινώθηκε χθες, ενώ η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, να μην χορηγήσει άδεια Super League 2 σε τρεις ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και ο Απόλλωνας Λάρισας.

Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ εξέτασε σε δεύτερο βαθμό τη διαδικασία αδειοδότησης τεσσάρων ΠΑΕ από τις πέντε, που σε πρώτο βαθμό δεν πήραν αδειοδότηση, χορηγώντας άδεια μόνο στην Παναχαϊκή, ενώ στις περιπτώσεις των Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Εργοτέλη η απόφαση ήταν αρνητική.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του της 5/7/2019 εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Καλαμαριάς, Εργοτέλης, Παναχαϊκή και έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Καλαμαριάς, Εργοτέλης.

Οι ανωτέρω αποφάσεις είναι τελικές και άμεσα εκτελεστές».

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ Π. ΜΑΝΤΖΑΝΑ

Τη δυσαρέσκειά του για τη σχετική απόφαση μη χορήγησης άδειας στον Απόλλωνα Λάρισας εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς λέγοντας ότι η αιτία για την εξέλιξη αυτή ήταν ουσιαστικά η προσφυγή του πρώην Βραζιλιάνου τεχνικού της ομάδας Μαρσέλο Τροΐζι για ένα μικρό, όπως το χαρακτήρισε, ποσό του 2018, το οποίο καταβλήθηκε μεν αλλά όχι εγκαίρως. Τόνισε ωστόσο ότι η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί πλήγμα στον σχεδιασμό της νέας περιόδου, καθώς έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου η ομάδα να δημιουργήσει ένα νεανικό ρόστερ όπως και την περσινή σεζόν με παίκτες που θα εντυπωσιάσουν.

«Από τη μία, μας στεναχωρεί η εξέλιξη αυτή, κυρίως για ηθικούς λόγους, γιατί έγινε μεγάλη προσπάθεια και από τον νέο λογιστή της ΠΑΕ τον κ. Σακελλαρίου. Το λυπηρό είναι ότι μας έκοψαν για μία προσφυγή του πρώην Βραζιλιάνου τεχνικού της ομάδας Μαρσέλο Τροΐζι, που αφορούσε σε ένα μικρό ποσό του 2018, το οποίο εξοφλήθηκε, αλλά όχι εγκαίρως.

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει προχωρήσει με παίκτες κάτω των 23 ετών. Η λογική μας είναι αυτή: Να συνεργαστούμε με νεαρούς παίκτες που θα αφήσουν το στίγμα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επομένως προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντζανάς. Πάντως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει έναν ή δύο παίκτες μεγαλύτερους των 23 ετών εάν κάτι τέτοιο αποφασισθεί από τη Super League 2 στην επικείμενη συνεδρίασή της.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ

Μέχρι στιγμής στον Απόλλωνα Λάρισας έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους για τη νέα σεζόν 15 ποδοσφαιριστές, ενώ τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσει να φορά και ο Γκουντρουμπής λόγω συμβολαίου. Τη σκυτάλη των ανανεώσεων αναμένεται να πάρει και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Τασιούλης, ο οποίος είχε αποκτηθεί πέρσι από τον Απόλλωνα (είχε μείνει ελεύθερος από τον Κισαμικό, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κ20 Ολυμπιακού, Τύρναβο, Βλαχογιάννι, Νίκη Μιχαήλ).

Από κει και πέρα και μόλις κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων, η ομάδα θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση 5-6 παικτών, προκειμένου να «κλείσει» το ρόστερ.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΜΠΡΑΜΠΙΓΙΑ

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας Λούκας Μπραμπίγια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Δόξα Κατωκοπιάς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον β’ γύρο του περσινού πρωταθλήματος έχοντας στο ενεργητικό του 6 γκολ σε 15 συμμετοχές.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass