ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Δήμητρα Γιάνν.: Νεανική και φιλόδοξη

* Β. Μπακογιάννης: «Οι επιτυχίες των προηγούμενων ετών θα είναι οδηγός για τη νέα σεζόν» * Δ. Καρκατσέλας: «Βασικές αρχές της ομάδας είναι η αγάπη για τον αθλητισμό, το "ευ αγωνίζεσθαι" και ο σεβασμός στους συμπαίκτες και τον αντίπαλο»

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2015 9:24

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της, το οποίο στη βάση του αποτελείται από νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, και με παρακαταθήκη στις πρόσφατες ιστορικές επιτυχίες, η Δήμητρα Γιάννουλης θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό και παράλληλα μαχητικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το στίγμα της ομάδας στο νέο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της μεγάλης τοπικής κατηγορίας έδωσε ο τεχνικός Βασίλης Μπακογιάννης, το όνομα του οποίου είναι άρρηκτα δεμένο με τις «χρυσές» επιτυχίες της Δήμητρας Γιάννουλης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Δήμητρα Γιάννουλης τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει σπουδαία πράγματα. Όλες αυτές οι επιτυχίες θα είναι οδηγός για τη νέα χρονιά, στην οποία μέσα από την πειθαρχία, τον σεβασμό και σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιοτέρων παικτών θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που από το πρώτο λεπτό της προπόνησης μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα θα δίνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο της. Μεγάλο κεφάλαιο για μας θα είναι οι νέοι παίκτες οι οποίοι μαζί με τα έμπειρα παιδιά θα συγκροτήσουν ένα σύνολο ικανό να «χτυπά» κάθε αγώνα».

Για να προσθέσει, αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα, πως «κάποιες ομάδες ενισχύονται σε υπερθετικό βαθμό, ενώ κάποιες άλλες στις οποίες ανήκουμε κι εμείς θα είναι ένα σκαλί πιο κάτω. Φυσικά υπάρχουν και ορισμένες ομάδες -που θεωρώ ότι είναι κρίμα- οι οποίες δεν μπορούν να συγκροτηθούν. Θα είναι καλό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να πλαισιωθούν κι αυτές οι ομάδες με παίκτες για να δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Είμαι συγκινημένος που επιστρέφω στη Δήμητρα Γιάννουλης και θέλω να έχω εκ νέου μία επιτυχημένη θητεία».

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Στον προεδρικό θώκο του συλλόγου βρίσκεται φέτος ο Δημήτρης Καρκατσέλας, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τη θητεία του στο Δ.Σ. της Δήμητρας Γιάννουλης τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος ανέλαβε το δύσκολο έργο να ηγηθεί της προσπάθειας που γίνεται στο σύλλογο και να βάλει τη δική του σφραγίδα.

«Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι με δυσκολίες και με στόχο να οργανώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Διατηρήσαμε τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου δηλαδή κρατήσαμε ορισμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ουσιαστικά είναι οι στυλοβάτες της ομάδας, όπως οι Μανάκας, Εμμανουήλ, Θώμος, Παναγιωτόπουλος, Φατούρας. Πάνω σ’ αυτούς στηριχθήκαμε φέτος και θα στηριχθούμε και τη νέα χρονιά. Παράλληλα προσπαθήσαμε να φέρουμε στην ομάδα παιδιά από τη Γιάννουλη που έπαιζαν σε άλλες ομάδες. Τους προσεγγίσαμε όλους και οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καρκατσέλας και πρόσθεσε:

«Παράλληλα ήρθαν κι άλλα νέα παιδιά με φιλοδοξίες που αγαπούν το ποδόσφαιρο και στους οποίους θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλα τα φόντα για να δουλέψουν και να αναδειχτούν. Έχουμε πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις και ο νέος προπονητής είναι εργατικός. Επομένως θέλουμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα, δηλαδή ένα κράμα παλιών και νέων παικτών. Βασικές αρχές της ομάδας είναι η αγάπη για τον αθλητισμό, το «ευ αγωνίζεσθαι», ο σεβασμός στους συμπαίκτες και τον αντίπαλο, και πάνω σ’ αυτή τη γραμμή θα πορευθούμε.

Ο μ.ο. ηλικίας είναι τα 21 χρόνια. Προωθήσαμε παράλληλα ορισμένα παιδιά από το εφηβικό που βοήθησαν πέρσι στις δύσκολες στιγμές την ομάδα. Θα στηρίξουμε όλα τα παιδιά έτσι ώστε όσοι έχουν φιλοδοξίες και μπορούν να κάνουν καριέρα εμείς θα τους βοηθήσουμε» κατέληξε ο νέος πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης.

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Με στόχο να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο και να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν οι ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Γιάννουλης δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ας δούμε τι δήλωσαν ορισμένοι εξ αυτών:

Αντώνης Κατσαμάκας: «Ελπίζω μέσα από σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια ενός καταξιωμένου, όπως θεωρώ, προπονητή να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο που πάνω απ’ όλα θα το ευχαριστηθούμε γιατί είμαστε ερασιτέχνες και φυσικά να πετύχουμε τους στόχους μας».

Θοδωρής Εμμανουήλ: «Έμεινα και φέτος στην οικογένεια της Γιάννουλης για να χαρώ το ποδόσφαιρο. Φέτος η νέα διοίκηση και ο προπονητής προσπαθούν να δώσουν μία καινούργια έννοια στον όρο του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, σ’ αυτό θα βοηθήσω κι εγώ. Απ’ ό,τι βλέπω η ομάδα απαρτίζεται από κάποια έμπειρα παιδιά, ενώ τα περισσότερα είναι νέα. Βλέπω δηλαδή ενθουσιασμό και εμπειρία. Πιστεύω ότι φέτος θα χαρούμε το ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος και με στόχο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Σωτήρης Θώμος: «Καλωσορίζουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στη Δήμητρα Γιάννουλης. Στόχος της ομάδας είναι μία καλή πορεία μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Θα παίξουμε χωρίς άγχος για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο».

Χρήστος Καλούσης: «Πιστεύω ότι φέτος έχουμε ένα καλό σύνολο το οποίο μέσα από τη σωστή δουλειά, την επιμονή και την υπομονή όλων, θα καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του, που είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και μιας καλής πορείας στο πρωτάθλημα».

Το πάρε δώσε των παικτών

Ήρθαν: Σδούγκας, Μηνάς, Γκαλγκανόπουλος, Κατσαμάκας, Μακρής, Τ. Χατζηγρηγορίου, Κ. Χατζηγρηγορίου, Ν. Παλάντζας, Π. Παλάντζας, Μπλέτσιος.

Έφυγαν: Κοταρέλας, Σπανός, Σαρακατσάνης, Καραβασίλης.

Το πρόγραμμα των φιλικών

07/8, Γιάννουλη–Αβέρωφ

13/8, Ελασσονα-Γιάννουλη

18/8, Γιάννουλη –Αμυγδαλέα

22/8, Γιάννουλη –Μακρυχώρι

*Ενώ θα δοθεί και ένα φιλικό με ομάδα Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass