Μέρες γνωριμίας…

*ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΤΡΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2019 22:18

Μέρες γνωριμίας έχουν αρχίσει για τον τεχνικό της ΑΕΛ Γκόρνταν Πέτριτς και τους παίκτες της ΑΕΛ καθώς από την περασμένη Δευτέρα συνεργάζονται με στόχο, όπως είπε και ο προπονητής στην πρώτη του ομιλία στους ποδοσφαιριστές, να γνωριστούν.

Ο προπονητής μέχρι τώρα μίλησε στους παίκτες για την ανάγκη η ομάδα να συνεχίσει να έχει μια πολύ καλή πορεία ανάλογη της ιστορίας της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τους τόνισε ότι κάθε προπόνηση μαζί τους αποτελεί και καλύτερη γνωριμία.

Τους ευχήθηκε να είναι απόλυτα υγιείς, ενώ τους κανόνες τόνισε ότι τους βάζει ο ίδιος, με πρώτο την πειθαρχία που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Χθες έγινε αερόβια προπόνηση με κατοχή μπάλας ενώ μέχρι την Παρασκευή θα συνεχίσουν οι παίκτες τις προπονήσεις κάθε απόγευμα επί λαρισινού εδάφους, με την επίσημα πρώτη να γίνεται αύριο Πέμπτη στις 19.00 στο Ael Fc Arena.

Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες λόγω των καιρικών συνθηκών θα έχουν άδεια και τη Δευτέρα το πρωί θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα γίνει στις 19 Ιουλίου, ενώ το προγραμματισμένο με τον ΝΠΣ Βόλου φιλικό στις 23 Ιουλίου μάλλον δεν θα διεξαχθεί. Σίγουρο θεωρείται το φιλικό με τον Παναιτωλικό στις 27 Ιουλίου.

Σχετικά με τις μεταγραφές ο Μαρκόφσκι έχει υπογράψει με την ΑΕΛ αλλά είναι άγνωστο αν το συμβόλαιό του ενεργοποιηθεί, αφού ο Πέτριτς θέλει να εκφράσει τη δικιά του άποψη για τον παίκτη.

Τέλος σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται η ομάδα για την απόκτηση επιθετικού από τη Βαλκανική που παίζει στο πρωτάθλημα της χώρας του με καλές επιδόσεις το τελευταίο διάστημα.

Τα τελευταία τρία χρόνια σε 100 παιχνίδια που έχει αγωνισθεί πέτυχε 16 τέρματα. Την τελευταία χρονιά η ομάδα του τον χρησιμοποιούσε πολλές φορές ως αλλαγή γιατί δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί της.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass