Η ΑΕΛ παίρνει τα βουνά…

*Σήμερα το πρωί η αποστολή αναχωρεί για Καρπενήσι

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2019 15:51

Η ΑΕΛ από σήμερα παίρνει τα βουνά καθώς θα βρεθεί στο Καρπενήσι για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Πανιώνιο, το ΝΠΣ Βόλο και τον Παναιτωλικό.

Η αποστολή θα αναχωρήσει χωρίς τον Ντάουντα καθώς ο παίκτης σήμερα το πρωί θα κάνει εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς τον περιμένει το απόγευμα για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Σουλούκος, Μισυρλής, Καρανίκας, Μπέρτος, Ζίφκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Μπάλλας, Μπάμης, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιάκος, Νούσιος, Μιλτιάδης, Χαλάτσης, Πινακάς, Μίτσι (Ελληνοαυστραλός νεαρός), Σικάφκα, Νούνιτς, Φιλίποβιτς, Χοτζάλι, Τσουμάνης που θα συνοδεύονται από το τεχνικό τιμ που αποτελούν οι: Πέτριτς, Λαυδαριάς, Γιόβιτς, Φουσέκης, Παναγούλης.

Από το ιατρικό επιτελείο θα συνοδεύσουν την ομάδα οι: Ζαχαρής, Παπαρσένος ενώ ο Γιώργος Μπασδέκης θα μεταβεί αύριο.

Τέλος, όπως πάντα, κοντά στην ομάδα θα βρίσκεται ο φροντιστής Τσαρέας.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Ο αριθμός των παικτών που μεταβαίνουν στο Καρπενήσι είναι αρκετά μεγαλύτερος απ’ αυτόν που επιθυμεί να δουλέψει ο προπονητής Γκόρνταν Πέτριτς, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αλλά και των φιλικών αγώνων θα γίνει ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό και θα παραμείνουν στην ομάδα 24 παίκτες.

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές καθημερινά και η αποστολή θα επιστρέψει από το Καρπενήσι την Κυριακή 28 Ιουλίου το απόγευμα.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις παρακολουθεί και το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κυρίως ποια θα είναι η συμφωνία των ομάδων με την ΕΡΤ. Σε περίπτωση που κάποιες ομάδες πάρουν περισσότερα χρήματα από την ΑΕΛ, τότε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Κούγιας θα έχει να διαλέξει δύο δρόμους ή την εκ νέου συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι ή τη νομική οδό για τα χρήματα που θα δοθούν από το κρατικό κανάλι σε ανώνυμες εταιρείες.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass