ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΠΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΥΡΤΑΔΟ

Κινείται και για δύο ακόμη παίκτες η ΑΕΛ

* Επαγγελματίες Χάμος και Μανακούσιος * Στις 8 ή 9 Αυγούστου το πρώτο φιλικό στο Καρπενήσι

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2015 10:31

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Δύο ακόμη παίκτες που να αγωνίζονται στα χαφ και στην άμυνα θέλει η ΑΕΛ, προκειμένου να είναι πλήρες το ρόστερ της, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι διοικούντες βρίσκονται σε συζητήσεις με πολλούς ποδοσφαιριστές και ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να έχουμε και άλλες μεταγραφές για τους «βυσσινί».

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και ο Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο από τη Βενεζουέλα.

Ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει την ΑΕΛ και το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο η απόκτησή του δεν στάθηκε δυνατή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουρτάδο αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί και μάλιστα με επιτυχία στην Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΚΟΥΣΙΟΣ

Δημήτρης Μανακούσιος και Σωτήρης Χάμος, αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες στην ΑΕΛ, καθώς είναι θετική η εικόνα που έδειξαν στον Σέρβο τεχνικό, Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος Σωτήρης Χάμος προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και το ίδιο ισχύει για τον Δημήτρη Μανακούσιο που και αυτός έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα πέρυσι στην ομάδα της Τσαριτσάνης.

Τους ποδοσφαιριστές άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά και ο Κώστας Κατσάρας, συνεργάτης του κ. Ντόστανιτς, που δούλεψε μαζί τους στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ-ΑΥΡΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Σήμερα εν τω μεταξύ στις 19:30 στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή προπόνηση της ομάδας, που θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Χθες δόθηκε στους παίκτες ρεπό για να ξεκουραστούν και αύριο η λαρισινή ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, προκειμένου να συνεχίσει το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Εκεί θα γίνονται καθημερινά δυο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, ρίχνοντας βαρύτητα η τεχνική ηγεσία στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ το πρώτο φιλικό της περιόδου θα δοθεί στις 8 ή 9 Αυγούστου, με ομάδα που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή.

Οι «βυσσινί» θα επιστρέψουν στον κάμπο παραμονή του Δεκαπενταύγουστου και μετά το ρεπό που θα τους δοθεί για το Σαββατοκύριακο 14-15 Αυγούστου, εν συνεχεία θα παίξουν και άλλα φιλικά παιχνίδια, με δυνατούς αντιπάλους.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΑΚΗ

Έναν ακόμη παίκτη που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον θεσσαλικό κάμπο.

Και ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Φωτάκη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης που καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, για να τον πείσει να έρθει στη Λάρισα.

Ο 34χρονος μέσος έχει ένα επιτυχημένο πέρασμα από την ΑΕΛ, την τριετία 2006-2009 καταγράφοντας 69 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ επί εποχής του η ομάδα του κάμπου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Εκτός της ΑΕΛ, πρόταση κατέθεσε και ο Άρης, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδα της Serie B της Ιταλίας. Ο Γιώργος Φωτάκης γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1981 στην Καλαμάτα. Ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, το 1999 μετακόμισε στην Καλλιθέα και μετά από ένα χρόνο παίρνει μεταγραφή στο Αιγάλεω. Την περίοδο 2005-06 προσπάθησε να κάνει μία μεταγραφή στο εξωτερικό, αλλά η μετακίνησή του στη σκωτσέζικη Κλιμάρνοκ ακυρώθηκε και τελικά υπέγραψε στην ΑΕΛ, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο του 2007 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ενώ συνολικά πραγματοποίησε 69 συμμετοχές και πέτυχε 7 γκολ. Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε στην τουρκική Σανλιούρφασπορ, από την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου. Έναν μήνα αργότερα, τον Ιανουάριο του 2014, ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ατρόμητο Αθηνών, στον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, όμως έξι μήνες αργότερα, το καλοκαίρι του 2014 αποχώρησε. Τον Αύγουστο του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα του Παναιτωλικού.

Τόσο η περίπτωση του Φωτάκη όσο και του Σίλβα Κλέιτον που έδειξε ενδιαφέρον και η Βέροια, από κύκλους της ΠΑΕ χαρακτηρίζονται πολύ δύσκολες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass