Ευκαιρία για όλους…

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ - Ο ΣΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2019 18:15

Ευκαιρία για όλους  θα είναι το σημερινό παιχνίδι κυπέλου που δίνει η ΑΕΛ στην Καλαμάτα με τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της 5ης φάσης του κυπέλου Ελλάδας, καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου έχοντας εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό θα ξεκινήσει μ’ ένα νέο σχήμα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.


Μια ευκαιρία να δει ο προπονητής την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών, ενώ ίσως κάποιοι από αυτούς βρεθούν και στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή, που θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμος για τη Λαρισινή ομάδα αφού οι Κρήτες μέχρι τώρα κάνουν εξαιρετική πορεία.
Πιθανόν να δούμε μετά από αρκετό καιρό στο αρχικό σχήμα τον Μπούστος αλλά και τον Ασούμπρε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα. Ευκαιρία θα πάρει ο Γκόλιας και ο Ζίζιτς που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του.
Η αποστολή που ταξίδεψε στη Καλαμάτα αποτελείται από τους: Ρίστιτς, Σουλούκο, Ασούμπρε, Ζίζιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκόλια, Στάνκοβιτς, Χαλκιαδάκη, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Μιχαήλ, Πινακά και Μπέρτο.
Τέλος ο Σετσέροβιτς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή από τις τέσσερεις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Διαιτητής στον σημερινό αγώνα θα είναι ο Μαλούτας (Ημαθίας) με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας), Τζιουβάρα (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πανυτσίδης (Κοζάνης) και παρατηρητής ο Μπέρσης (Αρκαδίας).

 

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλαμάτας για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ και ο προπονητής Βασίλης Βούζας μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, που αποτελείται από τους Μάκο, Δήμο, Πάντο, Τσιβελεκίδη, Ράκιτς, Οσμάνατζιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδη, Αλεξόπουλο, Κουιρουκίκη, Γκελγκέρια, Καζβιρόπουλο, Κωνσταντινόπουλο, Χαρλέπα, Στεφανάκο, Ιντζίδη, Τσαλταπασίδη, Ζαχαρόπουλο. Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Τζόκιτς, όπως και οι τραυματίες από το ματς με τον Διαγόρα, Γαλούπης και Τσουβαλτσίδης.

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Πέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η Καλαμάτα και η ΑΕΛ στη Μεσσηνία. Η προϊστορία ευνοεί την Καλαμάτα στους εντός έδρας αγώνες με την ΑΕΛ. Οι «ασπρόμαυροι» μετράνε τρεις νίκες, ενώ οι «βυσσινί» δύο νίκες. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Καλαμάτας με 10-5.
Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων Καλαμάτα-ΑΕΛ:
05/05/1975 Καλαμάτα-ΑΕΛ 3-1 Α’ Εθνική
30/09/1995 Καλαμάτα-ΑΕΛ 5-0 Α’ Εθνική
09/05/1999 Καλαμάτα-ΑΕΛ 1-0 Β’ Εθνική
19/08/2001 Καλαμάτα-ΑΕΛ 1-2 Κύπελλο Ελλάδας
13/02/2005 Καλαμάτα-ΑΕΛ 0-2 Β’ Εθνική

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΟ -ΑΕΛ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που έγιναν, 58.347 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 8.335. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Ατρόμητος-Πανιώνιος που δηλώθηκαν 1.039 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 31.157 εισιτήρια. Στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΛ δηλώθηκαν 4.566 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 8ης αγωνιστικής:
ΟΦΗ - Ξάνθη 5.529 εισιτήρια
Βόλος - ΠΑΟΚ 4.566 εισιτήρια
Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 4.566 εισιτήρια
Ατρόμητος - Πανιώνιος 1.039 εισιτήρια
Άρης - Παναιτωλικός 9.972 εισιτήρια
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 31.157 εισιτήρια
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 1.518 εισιτήρια.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας 1, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.
Επί τάπητος θα τεθούν μεταξύ άλλων το ζήτημα του Κανονισμού Αδειοδότησης της ΕΠΟ, προτάσεις για τροποποίηση των διατάξεων της αθλητικής νομοθεσίας, διοργανωτικά ζητήματα, καθώς και η παραγωγή αγώνων της ΕΡΤ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και στα Playoffs και Playouts.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 01/11/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
Kανονισμός Αδειοδότησης ΕΠΟ.
Προτάσεις περί τροποποίησης διατάξεων της αθλητικής νομοθεσίας.
Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος.
Παραγωγή αγώνων ΕΡΤ Β’ Γύρου και Playoffs / Playouts.
Παροχή  εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο του Δ.Σ. περί κατάρτισης των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (χρήσης 1/7/2018 - 30/6/2019) και περί σύγκλησης της ετήσιας τακτικής Γ.Σ.
Διάφορα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass