Στιγμιότυπα από την Καλαμάτα

*ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΠΑΕ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2019 22:32

Συγκινητικές στιγμές πριν την έναρξη του αγώνα με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και τον Γιώργο Ράλλη απο πλευράς Καλαμάτας να προσφέρουν ανθοδέσμες στην οικογένεια του αείμνηστου Παναγιώτη Μπαχράμη που αγωνίσθηκε και στις δύο ομάδες,

ενώ παράλληλα από τα μεγάφωνα του σταδίου γινόταν αναφορά στη ζωή του (φωτ.). *** Ένταση δημιουργήθηκε στο 87' μεταξύ Στεφανάκου και Καρανίκα, γιατί ο παίκτης της ΑΕΛ δεν έβγαλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου όταν στο έδαφος ήταν τραυματισμένος ο Αλεξόπουλος. Ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας είδε την κίτρινη. *** Δύο επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, Καλαμάτα- ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Αρχικά, με την είσοδο οπαδών με διακριτικά της ΑΕΛ στο γήπεδο που έγινε στο 18ο λεπτό του ματς και αφού πήραν θέση στη νότια κερκίδα του γηπέδου και κατόπιν μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Καλαμάτας. Μάλιστα στο δεύτερο επεισόδιο πετάχτηκαν και καθίσματα, με συνέπεια ένας φίλαθλος να τραυματιστεί στο κεφάλι και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι οπαδοί που μπήκαν αργότερα στο γήπεδο και σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια δεν ήταν οργανωμένοι της ΑΕΛ, παρέμειναν στις θέσεις τους για περισσότερο από μία ώρα μετά τη λήξη του ματς υπό την επιτήρηση αστυνομικών δυνάμεων. Από την ΠΑΕ ΑΕΛ για τα συγκεκριμένα γεγονότα ανακοινώθηκαν τα παρακάτω: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι οι εμφανισθέντες ως δήθεν οπαδοί της στην Καλαμάτα, ντυμένοι με μαύρα ρούχα, δεν έχουν καμία σχέση με τους οργανωμένους της ΑΕΛ και είναι Αλβανοί οπαδοί του Αιγάλεω από την Αθήνα, οι οποίοι ήρθαν στην Καλαμάτα για να προκαλέσουν τους οπαδούς της Καλαμάτας, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία επεισοδίων. Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΛ εδώ και 2 χρόνια σε κανέναν αγώνα εκτός έδρας δεν έχει ζητήσει ούτε εισιτήρια, ούτε φιλοξενία οπαδών της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass