Δοκιμάζεται στη Δράμα ο Απόλλων Λ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΔΟΞΑ (19:30-ΕΡΤ)

Δημοσίευση: 01 Νοε 2019 21:49

Δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αγωνίζεται στη Δράμα με την τοπική Δόξα (19:30-ΕΡΤ), σε ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» μετά τη σημαντική νίκη που πέτυχαν επί της Ξάνθης με ανατροπή και 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδος, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και παρότι είναι το σημερινό ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα.
Σίγουρα η ομάδα της Δράμας έχει το αβαντάζ της έδρας, όμως οι παίκτες της λαρισινής ομάδας στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μετά την ήττα στην Άρτα από τον Καραϊσκάκη με 2-0, θέλουν κάτι να πάρουν.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού Άριαν Μπελά, ο οποίος ξεκούρασε παίκτες από τη βασική ενδεκάδα, στον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη.
Στην αποστολή η οποία από χθες το απόγευμα βρίσκεται στη Δράμα και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Επαυλις», βρίσκονται οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Καρίκκη, Μπρέμπος, Τασιούλης, Λίταινας, Μπαστακός, Καμπέρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Νύκταρης, Μπιμάι, Σιφναίος, Καρατάσιος, Κωστούλας, Γκουστάβο Σάντος, Νούσιος, Σουλιώτης, Γκέκας, Θεολόγης, Ναζίμ.
Εκτός έμειναν οι Ζαννάκης, Κουτσούκης, Βαγενάς, Γεωργακόπουλος, Κούλπας, Κοσμίδης, και Γκουντρουμπής.

Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, όπως στην Καλαμαριά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δόξας, για τον αυριανό αγώνα στη Δράμα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «Μαυραετοί» φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, ώστε να φτάσουν στην πρώτη επιτυχία εντός έδρας για φέτος, με τους Παρασκευά και Περέγιο να είναι τα δύο νέα πρόσωπα στη 19άδα, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική.
Πιο συγκεκριμένα, στη διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη βρίσκονται οι Μένκα, Ηλιάδης, Σιώπης, Παπαργυρίου, Αναστασίου, Κουκόλης, Καψάλης, Μαρκοπουλιώτης, Πλέγας, Πινδώνης, Χάμοντ, Οικονόμου, Παρασκευάς, Κόντος, Αποστολίδης, Ιωαννίδης, Ρόβας, Κρητικός και Περέγιο.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Κωνσταντίνο Γιάντση (Ημαθίας), Θεοδόσιο Φαλτάκα (Γρεβενών), 4ος θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (Κοζάνης) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Γεώργιος Φωτιάδης (Σερρών).

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Με τον Αγιώτη Σωτήρη Αντωνίου για πρώτη φορά στον πάγκο του, ο Λεβαδειακός θα αναζητήσει και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι Βοιωτοί, μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Σπανού, στράφηκαν στον μέχρι πρότινος τεχνικό της Λαμίας και πρώην της ΑΕΛ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην εντός έδρας αναμέτρηση - στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής - με την Κέρκυρα που, επίσης, δεν έχει βαθμό έπειτα από δύο αγώνες.
Απόλλων Σμύρνης, ΑΕ Καραϊσκάκης και Πλατανιάς είναι οι τρεις σύλλογοι που έχουν κάνει το 2/2 μέχρι στιγμής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
19:30 Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ)
ΑΥΡΙΟ
14:45 Πλατανιάς - Χανιά (ΕΡΤ)
15:00 Λεβαδειακός - Κέρκυρα
15:00 Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Πόντου
15:00 Παναχαϊκή - ΑΕ Καραϊσκάκης
ΔΕΥΤΕΡΑ
17:00 ΠΑΣ Γιάννενα - Εργοτέλης (ΕΡΤ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1.Απόλλων Σμύρνης 4-0 6
2.ΑΕ Καραϊσκάκης 5-2 6
3.Πλατανιάς 5-3 6
4.Παναχαϊκή 3-1 4
5.ΠΑΣ Γιάννενα 3-2 4
6.Χανιά 4-1 3
7.Δόξα Δράμας 3-3 3
8.Απόλλων Λάρισας 2-3 3
9.Λεβαδειακός 3-5 0
10.Εργοτέλης 1-5 0
11.Κέρκυρα 1-4 -3
12.Απόλλων Πόντου 0-5 -6
*** Ο Απόλλων Πόντου άρχισε την σεζόν με -6 βαθμούς και η Κέρκυρα με -3.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass