Οταν ο αθλητισμός συναντά την επιστήμη...

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΛ - ΜΙΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2019 20:30

Διπλή δράση σήμερα για τον Ναυτικό Όμιλο Λαρισαίων, αφού υπάρχει αγωνιστική, αλλά παράλληλα και σεμιναριακή.

Η αγωνιστική δράση θα γίνει στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Αλκαζάρ, ενώ τα δύο σεμινάρια θα γίνουν στη Δημοτική Πινακοθήκη, το πρώτο είναι εξειδικευμένο για αθλητές του πόλο και το δεύτερο είναι καθαρά επιστημονικό και γίνεται με πρωτοβουλία της αντιπροέδρου του ΝΟΛ κ. Μαρίνας Παπαντάκου –Καντώνια.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε Θέματα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Μιχάλης Αναστασίου χθες τόνισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων βλέπει θετικά τέτοιες διοργανώσεις επιστημονικού επιπέδου και μάλιστα με την ίδρυση του ΑΟΔΛ θα εφαρμόσει για τα παιδιά των ακαδημιών ένα επιστημονικό πρόγραμμα και γίνεται προσπάθεια να υλοποιηθεί με τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα τις εξής αναμετρήσεις:
9.30 ΝΟΛ-Ηλυσιακός
10.30 Χαϊδάρι- ΟΥΚ Βόλου
11.30: Άρης-Νηρέας Γέρακα
17.30: Νηρέας Γέρακα-Χαϊδάρι

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
Σήμερα, στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, από τις 14:30 έως τις 16:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του κ. Νίκου Σταυρόπουλου προς τους παίκτες, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους όλων των ομάδων του τουρνουά. Η ομιλία θα έχει θέμα «Νέοι κανονισμοί υδατοσφαίρισης, οδηγίες και εφαρμογές: Βίντεο ανάλυση και πρακτική επεξήγηση».

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Το απόγευμα θα αρχίσει ο νέος σεμιναριακός κύκλος του διακεκριμένου καθηγητή κ. Νίκου Σταυρόπουλου στις 7.30 στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας και περιλαμβάνει διάλεξη με θέμα: «Συναισθηματική Νοημοσύνη, Επικοινωνία, Προσωπικότητα, Συμπεριφορά: προπονητές, αθλητές, γονείς...».
Σκοπός αυτού του πρωτότυπου σεμιναρίου που αφορά σε γονείς-προπονητές-αθλητές όλων των αθλημάτων είναι να αναδείξει τη σωστή προσέγγιση των αθλητών από τους προπονητές, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και ειδικά κατά τη διάρκεια των αγώνων, την ψυχική και σωματική υγεία των αθλητών που πρέπει να φροντίζουν οι γονείς, και την επικοινωνία μεταξύ γονέων –προπονητών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό γυναικείο όμιλο Δήμου Κιλελέρ «ΑΡΩΓΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» αποφάσισε, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό της πόλης, οι καλεσμένοι κατά την είσοδό τους αντί αντιτίμου να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας και σε οικογένειες που μας χρειάζονται κοντά τους.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ν. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Νίκος Σταυρόπουλος είναι:
* Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αιγαίου, Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας
* Τ. επίκουρος καθηγητής ΤΕΙ Αθηνών και διδάσκων στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνών
* Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) της ΚΟΕ και παρατηρητής Διαιτησίας
* Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Υδατοσφαίρισης TWPC της LEN & Delegate
* Επίσημος καθηγητής Διαιτησίας της FINA και της LEN από το 2008 μέχρι σήμερα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass