*ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ (15:45) *ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑ

«Πετάει» για Ρόδο η ΚΑΕ Λάρισα

Δημοσίευση: 15 Νοε 2019 22:14

Η επί λαρισινού εδάφους προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση με τον Κολοσσό (15:45) στη Ρόδο ολοκληρώθηκε για την ΚΑΕ Λάρισα.


Οι «κυανόλευκοι» σήμερα το μεσημέρι (12:00) μέσω Θεσσαλονίκης θα «πετάξουν» για τη Ρόδο, όπου θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς.
Όλες αυτές τις μέρες και εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο νέος τεχνικός Βαγγέλης Αγγέλου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες του και να τους αξιολογήσει. Σ’ αυτό συνετέλεσε και το φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα με τον Ηρακλή.
Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι της Ρόδου, το οποίο συν της άλλοις θα αποτελέσει κριτήριο για το μέλλον κάποιων παικτών στην ομάδα.
Η αποστολή για την ΚΑΕ Λάρισα μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες επί του ΠΑΟΚ εντός και του Άρη εκτός έδρας και δείχνουν να έχουν βρει ρυθμό. Από την άλλη πλευρά η λαρισινή ομάδα προέρχεται από τρεις σερί ήττες από τον Ηρακλή εντός, τον Ιωνικό εκτός και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας και ψάχνει τον δρόμο της επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα.
Σε ό,τι αφορά στην προϊστορία ο Κολοσσός είχε υποδεχθεί για πρώτη φορά ομάδα από τη Λάρισα τη σεζόν 2005-06 και συγκεκριμένα τον Γυμναστικό από τον οποίο ηττήθηκε με 95-92, αλλά και την Ολύμπια την οποία κέρδισε με 87-79. Τη σεζόν 2007-08, ο Κολοσσός ηττήθηκε ως γηπεδούχος από την Ολύμπια με 68-70 αλλά τη νίκησε ένα χρόνο μετά με 68-65.
Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για τελευταία φορά στην περίοδο 2009-10, με τον Κολοσσό να σημειώνει την ευρύτερη νίκη του με 91-62. Η τελευταία φορά που ο Κολοσσός υποδέχτηκε στη Ρόδο ομάδα της Λάρισας, ήταν στη σεζόν 2017-18 όταν νίκησε τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο με 94-74.
Τέλος σε αναμονή βρίσκεται το θέμα του αντικαταστάτη του παραιτηθέντος Στάθη Νερατζάκη, που θα έχει τον ρόλο του συνεργάτη του Βαγγέλη Αγγέλου με εξειδίκευση στο σκάουτινγκ.
Οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΚΑΕ επικεντρώνονται στον Λαρισαίο Βαγγέλη Κουτσοκέρα με σημαντική εμπειρία στην Α1 Εθνική από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Παράλληλα η ομάδα βρίσκεται και σε αναζήτηση γυμναστή.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass