Μεγάλο παιχνίδι για τον Γ.Σ. Αμπελώνα

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2019 19:34

Η ώρα για τον πρώτο μεγάλο προημιτελικό ανάμεσα σε Γ.Σ. Αμπελώνα και Γ.Σ. Αλμυρού έφτασε, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο, καθώς πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο αήττητες ομάδες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, που έχουν το εντυπωσιακό ρεκόρ των 10 νικών σε ισάριθμους αγώνες!


Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα, με τη διοίκηση της αμπελωνίτικης ομάδας να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Αμπελώνα να στηρίξει την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Τετάρτη το απόγευμα η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα, με στόχο να δώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «παρών» στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας. Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε όλους τους Αμπελωνίτες δίπλα μας, ώστε να γίνουν ο 6ος παίχτης της ομάδας μας και να μας βοηθήσουν να γράψουμε για ακόμα μια φορά ιστορία.
Ενωμένοι, συνεχίζουμε...».
Σημειώνεται ότι στην προημιτελική φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Ο δεύτερος προημιτελικός θα γίνει στον Αλμυρό στις 27/11 και θα προκριθεί η ομάδα που ή θα κάνει δύο νίκες ή θα έχει μεγαλύτερη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass