Στην κατηγορία στήριξης του ΣΕΓΑΣ η Αλεξούλη

Δημοσίευση: 20 Νοε 2019 15:31

Τη στήριξη της Ομοσπονδίας θα έχουν τη νέα χρονιά 56 αθλητές και αθλήτριες που εντάχθηκαν στην κατηγορία στήριξης. Πρόκειται για αθλητές και αθλήτριες που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να πετύχουν τα κριτήρια και να ενταχθούν σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες του σχεδιασμού, ωστόσο η Ομοσπονδία έκρινε πως πρέπει να τους δοθεί η απαραίτητη στήριξη ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2020.

Μάλιστα στη λίστα βρίσκονται αθλητές και αθλήτριες που θα διεκδικήσουν τους επόμενους μήνες την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με την ανακοίνωση της κατηγορίας στήριξης, οι αθλητές και αθλήτριες που είναι υπό την ομπρέλα της ομοσπονδίας ανέρχονται στους 163 σε όλες τις κατηγορίες.

Οι προϋποθέσεις ένταξης στην κατηγορία στήριξης:

1. Προπόνηση με ομοσπονδιακούς προπονητές ή, αν αυτό δεν είναι εφικτό, με προπονητή που τελεί υπό την έγκριση της Ομοσπονδίας.

2. Πλήρης τήρηση του κανονισμού λειτουργίας των Εθνικών Ομάδων και των αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ. Παραβίαση του κανονισμού συνεπάγεται απομάκρυνση από τον σχεδιασμό και στέρηση των παροχών που προβλέπονται.

3. Πλήρης τήρηση των κανόνων ενάντια στη χρήση απαγορευμένων ουσιών και συνέπεια στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ένταξή στη λίστα της WADA ή στην ΚΕΑ του ΕΣΚΑΝ (έγκαιρη και σωστή συμπλήρωση και υποβολή των Where about καθώς και πιστοποίηση στο πρόγραμμα I run clean της ΕΑΑ) καθώς και μόνιμη διαθεσιμότητα για έκτακτους ελέγχους όποτε κρίνει η Ομοσπονδία απαραίτητο.

4. Υποχρεωτική συμμετοχή σε προπονητικές συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια της Ομοσπονδίας όταν αυτό ζητηθεί από τον αντίστοιχο Εθνικό Προπονητή.

5. Υποχρεωτική συμμετοχή σε όλες ανελλιπώς τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας, εφόσον κληθούν.

6. Υποβολή από τους προπονητές τους στην αρχή της χρονιάς προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού, σύμφωνα με τους στόχους της Ομοσπονδίας και υλοποίησή του μετά από την έγκριση των αντίστοιχων Εθνικών προπονητών. Υποχρέωση όλων των προπονητών πρέπει να είναι η αγωνιστική κορύφωση των αθλητριών και αθλητών τους στον αγώνα-ες στόχο της ομοσπονδίας η εφαρμογή των κανονισμών Εθνικών Ομάδων και η συμμόρφωση με τις αποφάσεις του Δ.Σ. και τις υποδείξεις του αντίστοιχου Εθνικού Προπονητή.

Κατηγορία Στήριξης: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ 50 χλμ Βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη 20 χλμ Βάδην, Γκλόρια Πριβιλέντζιο Μαραθώνιος, Μαρία Μπελιμπασάκη 400μ. ,Λυκούργος Τσάκωνας 200μ, Ανδρέας Δημητράκης 1500μ.,Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου 800/1500, Χρήστος Κοτίτσας 800μ., Αναστασία Μαρινάκου 1500/3000, Γιάννης Νυφαντόπουλος 100μ., Άννα Κιάφα 400μ εμπόδια, Μάριος Αναγνώστου 10.000μ. Γιώργος Τάσσης 10.000μ., Νίκος Σάκης 3.000μ στιπλ, Κυριακή Σαμάνη 100μ-100μ εμπόδια, Μαρία Γάτου 100μ., Παναγιώτα Βενιέρη 100μ., Αλέξανδρος Περιστέρης Μήκος, Ισαβέλλα Κοτσαχείλη 3 χλμ στιπλ, Ελένη Πόλακ Επί Κοντώ, Γιώργος Τρέμος Δισκοβολία, Κώστας Γκελαούζος Μαραθώνιος, Ελευθερία Πετρουλάκη 10.000μ.,Λίλη Αλεξούλη Μήκος, Ελένη Κουτσαλιάρη Μήκος, Παύλος Μπόφτσης Τριπλούν, Ιωάννα Ζάκκα Ύψος, Θοδωρής Χρυσανθόπουλος Επί κοντώ, Αναστάσιος Λατιφλάρι Σφαιροβολία, Κυριάκος Ζώτος Σφαιροβολία, Σοφία Καϊσίδου Σφαιροβολία, Ηλιάνα Κοροσίδου Σφυροβολία, Θανάσης Παπαδόπουλος Μήκος, Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης Μήκος, Αντώνης Στυλιανίδης Μήκος, Αλέξης Αργυρόπουλος Μήκος, Ιωάννα Ιωάννου Μήκος, Βασιλική Ταχταρά Μήκος/Τριπλούν, Αθηνά Ρέντζιου Ύψος, Δημήτρης Μονόπωλης Τριπλούν,Νίκος Ανδρικόπουλος Τριπλούν, Δέσποινα Μαλταπέ Ύψος, Μαρία Ζαχαρούδη Έπταθλο, Κώστας Λογδανίδης Δέκαθλο, Στέλλα Τζικανούλα Έπταθλο, Ζωή Κουρκουτσάκη 20 χλμ βάδην, Γιώργος Τζατζιμάκης 20 χλμ Βάδην, Πένυ Τσινοπούλου 20 χλμ Βάδην, Θανάσης Καλάκος 800μ., Μαρία Μαγκούλια Σφαιροβολία, Γιάννης Ρίζος Επί κοντώ, Ιασωνάς Μαχαίρας Σφαιροβολία, Κώστας Ζάλτος Σφυροβολία, Αριάδνη Αδαμοπούλου Επί κοντώ, Ιβάν Μεγκλέμπεη Σφυροβολία, Γιώργος Μίνο 3 χλμ στιπλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass