Ηρθε, προπονήθηκε και παίζει

*ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΣΟΥΡΑ *ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2020 22:44

Του Σωτ. Κέλλα
Μια απόκτηση παίκτη χωρίς συστάσεις, όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ ΑΕΛ, ολοκληρώθηκε χθες, καθώς επέστρεψε ως δανεικός στην ΑΕΛ ο Γιάννης Μασούρας που ανήκει στον Ολυμπιακό και μέχρι την περασμένη βδομάδα ήταν παίκτης του Πανιωνίου.


Ο ποδοσφαιριστής ήρθε προχθές το βράδυ και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη λαρισινή ομάδα, ενώ γνώρισε τον νέο του προπονητή και τους νέους τους συμπαίκτες. Μάλιστα δήλωσε ετοιμοπόλεμος να αγωνισθεί μεθαύριο Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ.
Σχετικά με την επιστροφή του μας είπε: «Ήθελα να γυρίσω στη Λάρισα πάρα πολύ, αφού στη «βυσσινί» ομάδα ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, έκανα σπουδαία καριέρα, ώστε να επιλεχθώ από τον Ολυμπιακό και να φθάσω στην εθνική ομάδα».
Σχετικά με τους στόχους του είπε: «Γύρισα στη Λάρισα με μοναδικό στόχο να βοηθήσω την ομάδα να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για συμμετοχή στα πλέι οφ. Αν το κατορθώσουμε, που είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε δυνατά παιχνίδια, θα είναι μια ακόμα σημαντική επιτυχία στην ιστορία της ομάδας. Θεωρώ ότι έκανα άριστη επιλογή και το διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή που ξαναγύρισα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων».
Ο 24χρονος παίκτης τελείωσε τη συζήτηση μαζί μας με ένα φραστικό επεισόδιο που συνέβη όταν ήρθε πρόσφατα με την ομάδα του Πανιωνίου στη Λάρισα λέγοντας: «Κατανοώ τον κάθε οπαδό που κάνει τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα του, αλλά θεωρώ ότι κάποιοι παίκτες που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο δεν ταιριάζει να τυχαίνουν αυτής της συμπεριφοράς. Εγώ προσωπικά πήρα πολλά από την ΑΕΛ αλλά και έδωσα πολλά στα χρόνια της παρουσίας μου. Δε περίμενα να στοχοποιηθώ. Μετά τον αγώνα όλα ξεχνιούνται και οι εντάσεις και οι πίκρες. Τώρα πλέον έχουμε σημαντικό έργο μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο».
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ
Σήμερα αναμένεται να φανούν και τα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι ο τιμωρημένος Νίκος Καρανίκας.

Κόβουν πίτα οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ

Σήμερα και ώρα 21:00 οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ θα κόψουν τη βασιλόπιτα στο εστιατόριο τα «Κίτρινα Γάντια», στο Φρούριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass