Μικρές Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2020 20:01

Κοπή πίτας για το πρόγραμμα «Αθληση και Γυναίκα»
Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για τα προγράμματα «Άθληση και Γυναίκα» του Αθλητικού τμήματος της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 22:00 στον «Μύλο 1927».

Κόβουν πίτα οι Κριτές μπάσκετ
Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 9.30 το βράδυ στα «Κίτρινα Γάντια» (Φιλελλήνων 44, Φρούριο) ο Σύνδεσμος Κριτών Μπάσκετ ν. Λάρισας. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να παρευρεθούν.

Δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο η ΑΕΚ     
Με αποκλεισμό της έδρας της για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 77.500 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της Super League την ΠΑΕ ΑΕΚ, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, κατά την αναμέτρηση της 26ης Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση αυτή, εφόσον δεν αλλάξει στην Επιτροπή Εφέσεων όπου λογικά θα προσφύγει ο «Δικέφαλος», σημαίνει ότι η Ένωση θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τη ρεβάνς των προημιτελικών του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (19/2), καθώς και το ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League με τον ΟΦΗ (23/2). Αντιθέτως, κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (9/2) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγ. Λιόλιος ετοιμάζεται για την προεδρία της ΕΟΚ
Πρωτοβουλία για το μέλλον του μπάσκετ αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ, στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στα τέλη του χρόνου. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο Λιόλιος εγκαινιάζει μία ανοιχτή διαδικτυακή πλατφόρμα και καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass