«Φλερτάρει» με Γ. Τσακμακίδη η Αναγέννηση Καρδίτσας

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2020 15:50

Οι Καρδιτσιώτες συχνά-πυκνά έρχονται στη Λάρισα για τα ψώνια τους και τη βόλτα τους, αλλά στο ποδόσφαιρο, όπως φαίνεται, και ειδικά στον προπονητικό χώρο συμβαίνει το αντίθετο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, ο πρώην τεχνικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης Γιάννης Τσακμακίδης βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Η πρόταση έγινε ήδη από προχθές και σήμερα το πρωί οι υπεύθυνοι της ΑΣΑ περιμένουν την απάντηση του Τσακμακίδη, για να πιάσει δουλειά, καθώς αποχώρησε ο τεχνικός Κώστας Γκαβογιάννης, που πριν από λίγες ημέρες είχε αντικαταστήσει τον Θάνο Θεοδώρου.
Σημειώνεται πως η Αναγέννηση βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας στην Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Μακρυχωρίου, όπου προπονητής είναι ο Μιχάλης Ζιώγας.
Ο Τσακμακίδης έχει φορέσει τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας στο παρελθόν και μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης με τον Βασίλη Αβραμόπουλο, με τον οποίο γεννήθηκαν την ίδια ημερομηνία (2/2/74) και τον Σωκράτη Μπουντούρη.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπουντούρης, που αγωνίζεται και σήμερα στην Αναγέννηση, έκανε τις μέχρι τώρα επαφές.
Σημειώνεται πως αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν οριστικά, ο Τσακμακίδης θα είναι ο τέταρτος Λαρισαίος προπονητής που δουλεύει στην Καρδίτσα, καθώς ήδη βρίσκονται από πέρυσι στον πάγκο του Α.Ο. Σελλάνων ο Γιάννης Μπουρνάκας και στον Ατρόμητο Παλαμά ο Τάκης Παραφέστας, ομάδες που έχουν αξιόλογη πορεία στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και αγωνίζονται μεταξύ τους την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass