Χειρουργήθηκε ο Μάρκο Νούνιτς

*ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ *ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2020 21:59

Χειρουργήθηκε χθες το βράδυ στο γόνατο ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μάρκο Νούνιτς, για αποκατάσταση του εμπρόσθιου χιαστού, εξαιτίας του τραυματισμού τον οποίο υπέστη στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, στο AEL FC ARENA.

Η επέμβαση έγινε υπό την εποπτεία του ορθοπεδικού χειρουργού επικεφαλής ιατρού της ΑΕΛ κ. Γιώργου Μπασδέκη και κοντά στον ποδοσφαιριστή βρίσκεται ο πατέρας του και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ.
Ο επιθετικός των «βυσσινί» προβλέπεται να είναι απόλυτα έτοιμος στις αρχές Αυγούστου του 2020, ώστε να συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας για την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Σήμερα θα βρεθούν κοντά του οι συμπαίκτες του, οι προπονητές και όλη η διοίκηση, για να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΡΕΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Κατά τα άλλα, παίκτες και τεχνική ηγεσία βρίσκονται εν αναμονή της κλήρωσης για τους αγώνες των πλέι άουτ και μετά τις χθεσινές ποινές σε ΠΑΟΚ, Ξάνθη, τις εφέσεις που θα ακολουθήσουν και μέχρι να ξεκαθαρίσει η εικόνα, πιθανότατα θα έχουμε μετάθεση της ημερομηνίας των πρώτων αναμετρήσεων, που ήταν προγραμματισμένοι για τις 15 Μαρτίου.
Χθες έγινε πρωινή προπόνηση, σήμερα επίσης θα γίνει το ίδιο και ακολούθως θα δοθεί διήμερο ρεπό από τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου, για το Σαββατοκύριακο.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου, με την ελπίδα το συντομότερο δυνατό να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο και να ξεκινήσουν οι αγώνες των πλέι-άουτ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass