Παναγροτικός: Καταγγελία για αντικανονική συμμετοχή

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2020 22:33

Καταγγελία (ως τρίτο σωματείο με έννομο βαθμολογικό συμφέρον) για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του ΑΣ Βορειοηπειρωτών στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ, Προμηθέας-ΑΣ Βορειοηπειρωτών, κατέθεσε ο Παναγροτικός.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ομάδας της Νίκαιας, ο ποδοσφαιριστής (τερματοφύλακας) του ΑΣ Βορειοηπειρωτών, για τον οποίο κατατέθηκε η καταγγελία, είχε τιμωρηθεί με ποινή 3 αγωνιστικών ως προπονητής στην Κ12 του Απόλλωνα Λάρισας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα πριν εκτίσει την ποινή του, άσχετα εάν αυτή του επιβλήθηκε με την ιδιότητα του προπονητή. Ο ΑΣ Βορειοηπειρωτών στον συγκεκριμένο αγώνα είχε κερδίσει τον Προμηθέα με 5-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Παναγροτικός βρίσκεται στη 2η θέση με μόλις δύο βαθμούς λιγότερους. Επειδή λοιπόν ο ΑΣ Βορειοηπειρωτών κινδυνεύει με μηδενισμό και αφαίρεση 3 βαθμών (ήτοι συνολικά -6 βαθμοί), εάν η καταγγελία γίνει αποδεκτή, τότε ο Παναγροτικός περνά στην πρώτη θέση και ακολούθως στη δεύτερη θέση ανεβαίνουν τα Βούναινα και στην τρίτη η Αστραπή Ν. Π., ενώ ο ΑΣ Βορειοηπειρωτών υποχωρεί στην τέταρτη (υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώτες θέσεις οδηγούν απευθείας στην άνοδο). Παράλληλα δε, ο Προμηθέας κερδίζει τρεις βαθμούς και κάνει βήμα σωτηρίας (απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη). Η υπόθεση πήρε παράταση προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία και θα εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass