Ενας ακόμα τελικός για την ΚΑΕ Λάρισα

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (15:30, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2020 15:00

Τη νίκη προκειμένου να απομακρυνθεί από την «κεκαυμένη» ζώνη θέλει η ΚΑΕ Λάρισα η οποία υποδέχεται σήμερα στις 15:30 στο κλειστό της Νεάπολης τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League.

Ένας ακόμα τελικός για την παρέα του Βαγγέλη Αγγέλου απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προέρχεται από τρεις σερί νικηφόρες εμφανίσεις (με Προμηθέα εντός, ΠΑΟΚ εκτός και Άρη εντός) και θέτει τους ίδιους στόχους με την ομάδα της Λάρισας.
Στο παιχνίδι του α’ γύρου η ΚΑΕ Λάρισα πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στην Basket League με 83-80. Ήταν το παιχνίδι στο οποίο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της λαρισινής ομάδας ο τεχνικός Βαγγέλης Αγγέλου και το οποίο είχε κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Νώντα Παπαντωνίου να πετυχαίνει ένα καθοριστικό τρίποντο στα 21’’ (ενώ ακολούθησε και μία τάπα του Φλόιντ στα 10’’). Πάντως στο σημερινό παιχνίδι η συμμετοχή του Νώντα Παπαντωνίου κρίνεται αμφίβολη, καθώς ο αρχηγός της λαρισινής ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς. Από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου ο έμπειρος γκαρντ να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου. Για παν ενδεχόμενο στην αποστολή κλήθηκε και ο Τσιρογιάννης προκειμένου η ομάδα να είναι πλήρης στις θέσεις των περιφερειακών παικτών.
Εν τω μεταξύ και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που εορτάζεται σήμερα Σάββατο 8 Μαρτίου, η ΚΑΕ Λάρισα τιμώντας τα δικαιώματα των γυναικών και τον σημαντικό ρόλο τους στην κοινωνία, αποφάσισε η είσοδος για τις γυναίκες να είναι δωρεάν στη σημερινή αναμέτρηση με τον Κολοσσό, ενώ έχουν προγραμματιστεί και παράλληλες εκδηλώσεις για τον λόγο αυτό.

 

ΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
Κατόπιν των εκτάκτων προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, που αποφασίστηκαν και ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του κορονοϊού στην περιοχή, στα οποία περιλαμβάνεται και η αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών εκδηλώσεων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε όπως ο προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – Ρέθυμνο αναβληθεί. Είναι πιθανό ο αγώνας  να μετατεθεί για την ερχόμενη Τρίτη (10/3) και να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Basket League:
ΣΗΜΕΡΑ
15:30, Άρης-Ήφαιστος Λ.
15:30, Λάρισα-Κολοσσός Ρ.
15:30, Λαύριο-Πανιώνιος
17:30, ΠΑΟΚ-Περιστέρι
17:30, ΑΕΚ-Ηρακλής
ΑΥΡΙΟ
17:00, Ιωνικός Ν.-Παναθηναϊκός
Προμηθέας Π.-Ρέθυμνο (αναβλήθηκε)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός    36
ΑΕΚ    34
Περιστέρι    31
Προμηθέας Π.    31
Ήφαιστος Λ.    30
Λαύριο    29
Ηρακλής    28
Ρέθυμνο    27
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Κολοσσός Ρ.    27
Ιωνικός Ν.    27
Λάρισα    26
Πανιώνιος    25
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΠΑΟΚ    24
Άρης    24

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass