Εισαγγελική έρευνα για τον αγώνα ΑΕΚ- Αρης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2020 19:23

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα προκάλεσαν καταγγελίες για ένταση που επικράτησε στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης (2-1).

Ο εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με σκοπό τη διερεύνηση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ημίχρονο του αγώνα επικράτησε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια. Πηγές από τον Άρη αναφέρουν πως η αιτία της έντασης ήταν ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, επιτέθηκε φραστικά στον Πορτογάλο διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά και στον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη. Ο Άρης φαίνεται να υποστηρίζει πως ο κ. Μελισσανίδης χειροδίκησε σε βάρος του κ. Καρυπίδη. Η πλευρά της ΑΕΚ, ωστόσο, υποστηρίζει ότι αφορμή για το συμβάν ήταν η παρουσία του προέδρου του Άρη συνοδεία «μπράβων» στα αποδυτήρια. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του κ. Θ. Καρυπίδη και δημοσιογράφου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass