Απολύμανση και στο γήπεδο της Φιλιππούπολης

*ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ *ΠΑΝ.ΔΟΞΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ... ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2020 18:30

«Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό που δεν είναι όμως ανίκητος». Διάγγελμα στον ελληνικό λαό απηύθυνε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό στη χώρα μας χθες το απόγευμα, για να τον ενθαρρύνει αναφορικά με τη σκληρή δοκιμασία που υφίσταται.

Και μπορεί η κυβέρνηση συνεχώς να ανακοινώνει μέτρα, όμως και ο καθένας μας ατομικά προσπαθεί να συμμορφωθεί ουσιαστικά με τους διεθνείς κανόνες, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Χθες νωρίς το πρωί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους, από την... ψυχή του Απόλλωνα Λάρισας, τον Παναγιώτη Δοξόπουλο, που όλοι μας γνωρίζουμε πως το γήπεδο είναι το δεύτερο σπίτι του και φροντίζει σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές να παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα.

Με την κάτασπρη στολή ετοίμασε το υλικό για να ψεκάσει τους χώρους του γηπέδου και με υπομονή πάνω από μία ώρα περίπου απολύμανε τους χώρους των αποδυτηρίων των ποδοσφαιριστών, των γραφείων της ιστορικής ομάδας, την κερκίδα και εκείνους γύρω από το κυλικείο.

«Ο Απόλλων από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού έδειξε υπευθυνότητα, καταρχάς αναστέλλοντας τις προπονήσεις των τμημάτων του όσο και τώρα με την απολύμανση των εγκαταστάσεών του», τόνισε ο Παν. Δοξόπουλος, ο οποίος πριν φορέσει την κατάλληλη ενδυμασία, τόνισε: «Είμαστε σε... πόλεμο και όλοι μας οφείλουμε να δώσουμε σκληρή μάχη μέχρι το τέλος, για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούμε. Από την πλευρά μου το γήπεδο, που είναι η αρμοδιότητά μου, από τον αγωνιστικό χώρο και τους χώρους των αποδυτηρίων, θέλω να τους διατηρώ πεντακάθαρους. Εκτός από την πρώτη ομάδα, έχουμε και τα μικρά παιδιά από την ακαδημία, τους γονείς και τους παππούδες τους, τους οποίους πρέπει να φιλοξενούμε σε έναν καθαρό χώρο. Εύχομαι ο εφιάλτης που περνάμε, να έχει όσο το δυνατόν τις λιγότερες συνέπειες και πάλι να δούμε τα χαμόγελα στους Ελληνες αλλά και σε όλο τον κόσμο να επιστρέφουν, διότι για μια ακόμα φορά και ίσως η πρώτη σε τόσο μεγάλο βαθμό, να συνειδητοποιούμε πως η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό όλων μας».

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό για μια ημέρα λόγω του ψεκασμού και όπως ανέφερε ο κ. Δοξόπουλος, το υλικό παραχωρήθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων που έδωσε εντολή και το γήπεδο της Φιλιππούπολης να είναι μια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, στις οποίες χρειαζόταν να γίνει απολύμανση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass