Το σχέδιο της ΑΕΛ κερδίζει έδαφος…

ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 16

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2020 22:25

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας δημιουργεί δεδομένα υπέρ της συνέχισης της αναστολής των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό φέρνει αυξημένες πιθανότητες να γίνει δεκτή η πρόταση της ΑΕΛ για αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι αν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ δεν θα ξεκινήσουν μέχρι τέλη Μαΐου (με τις υπάρχουσες συνθήκες θεωρείται απίθανο) τότε η πρόταση της ΑΕΛ θα γίνει δεκτή, αφού αρκετές ομάδες τη βλέπουν με θετική άποψη. Υπενθυμίζουμε ότι αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
* Επικύρωση της βαθμολογίας όπως έχει.
* Αύξηση των ομάδων της Super League από 14 σε 16, με παραμονή Παναιτωλικού και Πανιωνίου και άνοδο του ήδη προβιβασμένου ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και της ιδιαίτερα αξιόπιστης οργανωτικά, οικονομικά αλλά και ιστορικά ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης.
Αυτό σημαίνει ότι τη νέα χρονιά θα υπάρξουν περιπέτειες αγωνιστικές και θα αντισταθμίσει ένα μικρό μέρος από τη ζημιά της φετινής αγωνιστικής περιόδου που δεν ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα να υπάρξει απώλεια εσόδων από εισιτήρια, χορηγούς και τηλεοπτικά έσοδα.

 

ΠΕΡΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
Οι προπονήσεις των ομάδων έχουν σταματήσει μέχρι τις 27 Μαρτίου, αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες της πανδημίας δεν προβλέπεται να ξεκινήσουν ούτε μέχρι το Πάσχα αφού η Ελλάδα βρίσκεται στην έναρξη των κρουσμάτων του κορονοϊού.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass