Πρόταση για ακύρωση του Β’ γκρουπ, κανείς να μην υποβιβαστεί

ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2020 20:06

Προς την ακύρωση του β’ γκρουπ, των ομάδων της δεύτερης εξάδας της βαθμολογίας, που θα συναγωνιστούν για την αποφυγή του υποβιβασμού, οδεύει το κυπριακό πρωτάθλημα.

Όλες  αυτές οι ομάδες είχαν συνάντηση προχθές το βράδυ για να εξετάσουν τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
Η πανδημία του κορονοϊού έχει «παγώσει» το πρωτάθλημα και προτάθηκε στην ομοσπονδία να προχωρήσει στην απόφαση ακύρωσης του β’ γκρουπ. Εκφράστηκαν ανησυχίες για την υγεία των αθλητών και όλων όσοι τους περιτριγυρίζουν σε περίπτωση επανέναρξης των προπονήσεων, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές των ομάδων έχουν εκφράσει επιθυμία επιστροφής στην πατρίδα τους.
Τα όσα συζητήθηκαν θα μεταφερθούν από τις ομάδες του β’ γκρουπ στην ομοσπονδία σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αρχές της επόμενης βδομάδας. Φαίνεται πως υπάρχει κοινό μέτωπο και θα γίνει εισήγηση στην ΚΟΠ να ακυρωθεί ο δεύτερος όμιλος. Μάλιστα, δεν προκύπτει διαφωνία ακόμη και στο ενδεχόμενο να μην υπάρξει διαβάθμιση και αύξησης των ομάδων από 12 σε 14 αν είναι αυτό απαραίτητο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass