ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ:

Βασικός μας ρόλος η εμψύχωση των παιδιών…

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2020 20:17

Όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι της χώρας έχουν αναστείλει τις δραστηριότητές τους και οι περισσότεροι κινούνται προς δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη, οι αθλητές, κυρίως τα μικρά παιδιά να συνεχίσουν την άθληση και η δεύτερη, να στηρίξουν την προσπάθεια που

γίνεται για την καταπολέμηση του κορονοϊού.
Μάλιστα η ΕΑΛ το έκανε πολύ γρήγορα πράξη και ο πρόεδρός της Γιάννης Περουλάκης μας λέει: «Αυτή τη στιγμή ως σύλλογος θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε μόνο χρήσιμοι για τα άθληση αλλά και χρήσιμοι για την κοινωνία και την υγεία των πολιτών. Προσπαθούμε να εμψυχώσουμε όσους εμπλέκονται με την ομάδα. Θέλουμε να εμψυχώσουμε κυρίως τα παιδιά ώστε να ασχολούνται με τον αθλητισμό όσο διαρκεί ο κορονοϊός, ενώ αυτές οι δραστηριότητες βοηθούν και ψυχολογικά τα παιδιά που μένουν στο σπίτι. Στη δράση αυτή έχουν μπει διοικητικοί προπονητές και αθλητές. Στέλνουν διαρκώς υλικό και ανεβάζουν υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
*Οι επιπτώσεις του ιού ποιες είναι στην ομάδα; «Δυστυχώς σταμάτησαν όλες οι δράσεις του συλλόγου μας που διαθέτει πολλά τμήματα. Ίσως είναι ο σύλλογος που έχει πληγεί περισσότερο απ’ όλους …
Δεν το βάζουμε κάτω θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά, καθώς δεν πιστεύω ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν μέχρι το καλοκαίρι. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό για να επανέλθουμε δυναμικά για να μην χαθεί το αθλητικό ιδεώδες κυρίως από τα παιδιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass