Πλειστηριασμός για την παροχή βοήθειας κατά του κορονοϊού

ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ 13 ΧΩΡΕΣ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2020 16:23

Περισσότεροι από 115 αθλητές, προπονητές και προσωπικότητες από τον αθλητισμό, από 13 χώρες συμμετέχουν για να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα ταμείο απόκρισης COVID-19 με στόχο την παροχή βοήθειας σε άτομα που αγωνίζονται κατά της παγκόσμιας πανδημίας.


Οι Σιμόν Μπάιλς (Γυμναστική), Μαρκ Κιούμπαν Cuban (Ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς του ΝΒΑ), Στέφεν Κάρι (ΝΒΑ), Ντέιλ Ερνχαρντ Τζ. (Stock car racing), Τόνι Χοκ (Επαγγελματίας του Skateboard), Ρόουζ Λαβέλ (Ποδόσφαιρο), Τζακ Νικλαους (Γκολφ), Μάικλ Φελπς (Κολύμβηση), Ντέιβιντ Ορτίθ (Μπέιζμπολ) και Μάικλ Στράχαν (NFL) είναι μερικοί από τους αθλητές από περισσότερα από 20 αθλήματα που έχουν δωρίσει αντικείμενα για πλειστηριασμό σε δωρητές που θα πραγματοποιούν ελάχιστη δωρεά 25 δολαρίων για το καθένα.
Ο Ντέιβιντ Σουάμπ, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του αθλητικού πρακτορείου Octagon, βοήθησε να καταλήξει στην ιδέα των «Athletes for Relief» μετά την αναβολή των σεζόν του NBA και του NHL και την ακύρωση του τουρνουά NCAA στις 12 Μαρτίου. Το πρόγραμμα, το οποίο «τρέχει» μέχρι την 1η Μαΐου, έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 63.000 δολάρια.
«Αμέσως, πάρα πολλοί αθλητές ρώτησαν πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Τι θα μπορούσαν να κάνουν;» Είπε ο Σουάμπ. «Αυτό ήταν ένας τρόπος για να κάνουν κάτι μαζί. Ο στόχος μας είναι απλός: να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ανακούφιση για το COVID-19. Κάθε μέρα όλοι ξυπνάμε και σκεφτόμαστε τους άρρωστους και την εξάπλωση αυτής της ασθένειας. Και αυτό θα βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους».
Οι δωρητές μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα https://athletesrelief.org/ και με μια δωρεά τουλάχιστον 25 δολαρίων υπό το όνομα του αθλητή της επιλογής τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα αντικείμενα. Οι νικητές θα επιλεγούν κατά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης χρημάτων την 1η Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass