Αρχισαν οχλήσεις για Κρίστινσον…

ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ! - ΜΙΧ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2020 22:30

Το πρωτάθλημα 2019-2020 έχει προς το παρόν σταματήσει, αλλά μάλλον οι ομάδες σκέφτονται το ερχόμενο πρωτάθλημα 2020-2021 και φαίνεται από το γεγονός ότι άρχισαν μεταγραφικές κινήσεις.


Ως γνωστόν η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή έχει πάρει απόφαση να έρθει ο Σπύρος Γλυνός που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο (αγωνιζόταν δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου), ενώ βρίσκεται ένα βήμα πριν τη συμφωνία με δύο παίκτες από τη Βόρεια Ελλάδα που πρωταγωνίστησαν στο πρωτάθλημα που αγωνίστηκαν. Όμως η ΑΕΛ δεν βρίσκεται σε συζητήσεις μόνο για απόκτηση παικτών αλλά και για παραχώρηση. Πληροφορίες  αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ανεπίσημες επαφές των «βυσσινί» για παραχώρηση του Ισλανδού Κρίστινσον σε ελληνική ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο με την ΑΕΛ, με τη διοίκηση της λαρισινής ομάδας να έχει επισπεύσει τις διαδικασίες λόγω πιθανής συμμετοχής του παίκτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020.
Τελικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ματαιώθηκε αλλά οι προτάσεις για τον Κρίστινσον φθάνουν στην ΑΕΛ. Διαπραγματεύσεις δεν υπάρχουν αλλά οι επαφές είναι δεδομένες. Ο «δικηγόρος» της ΑΕΛ (έχει πάρει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης) με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΛ έχει εντυπωσιάσει και ίσως η γνωριμία του με το  ελληνικό ποδόσφαιρο τον Μάρτιο του 2016  όταν  η Εθνική Ισλανδίας κέρδισε την αντίστοιχη ελληνική με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης»(ξεκίνησε βασικός) αποδειχθεί καθοριστική για τη ζωή του…  .
Ο «Ομι», όπως  τον φωνάζουν οι φίλοι του ίσως γνωρίσει και άλλη περιοχή της Ελλάδας. Ίσως να βρει και γήπεδο γκολφ για να απολαύσει ένα ακόμα αγαπημένο του σπορ…

 

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε» για συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Αλέξη Κούγια και τη συμφωνία για να γίνει ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου των Δένδρων. Μάλιστα μας είπε: «Αυτή τη στιγμή είναι μια ευκαιρία για οργάνωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και ίσως της συνέχειας του πρωταθλήματος. Πάντως για να μπορέσει  να αρχίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να γίνουν και  έναν τουλάχιστον μήνα πριν προπονήσεις, αφού οι παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα».

 

Δωρεές ιατρικού υλικού από  Super League και Super League 2

H Super League και η Super League 2 ενημέρωσαν ότι θα προχωρήσουν σε δωρεές ιατρικού υλικού. Η ανακοίνωση: «Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου επαγγελματικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, από κοινού με τη δεύτερη τη τάξει διοργανώτρια αρχή, τη Super League 2, θα προχωρήσουν στη δωρεά ιατρικού υλικού, όπου αυτό απαιτηθεί, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην καταπολέμηση της πανδημίας. Η Super League, με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστεί θερμά και στέκεται αρωγός στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Ε.Σ.Υ., των νοσηλευτών, των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, των ενστόλων και όλων όσοι μοχθούν νυχθημερόν για την προστασία της δημόσιας υγείας. Το ποδόσφαιρο ενωμένο επιδεικνύει την αλληλεγγύη του στους ανθρώπους που βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” και τονίζει για μια ακόμα φορά, ότι ο σεβασμός στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, αποτελεί μονόδρομο για τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας». 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass