Περικοπές στην Ιντερ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2020 17:23

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Ίντερ είναι έτοιμοι να διαδραματίσουν τον ρόλο τους σε αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι συνεχείς επαφές μεταξύ του αρχηγού Σαμίρ Χαντάνοβιτς, του προπονητή Αντόνιο Κόντε και του Τζουζέπε Μαρότα, αποσκοπούν στην εξεύρεση μιας οριστικής λύσης για τη μείωση των μισθών.


Η εταιρεία, που εκπροσωπείται από τον διευθύνοντα σύμβουλο σε αυτή τη διαπραγμάτευση, έχει λάβει τη μέγιστη διαθεσιμότητα από την ομάδα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου και τις δυσκολίες της στιγμής. Η έκταση της περικοπής θα συζητηθεί αργότερα, όταν θα καταστεί σαφής η γενική εικόνα για την επανάληψη της αγωνιστικής δραστηριότητας και θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Ένωσης των ποδοσφαιριστών και της Λίγκας για τη μείωση των μισθών.
Η Ίντερ θα πρέπει να υπολογίζει σε μια συνολική δαπάνη 150 εκατομμυρίων ευρώ ακαθάριστο για τα συμβόλαια τη φετινή περίοδο, μεταξύ των οποίων ο μισθός του Κόντε που ανέρχεται σε 11 εκατομμύρια, ποσό που τον καθιστά ως τον πιο ακριβοπληρωμένο μεταξύ των προπονητών της Serie A.
Πόσα από αυτά τα 150 εκατομμύρια θα γλιτώσει λοιπόν ο σύλλογος; Εάν η σεζόν δεν συνεχιστεί, η Ίντερ θα προχωρήσει σε σημαντική μείωση που θα επηρέαζε τους μισθούς του Απριλίου, του Μαΐου, του Ιουνίου και εν μέρει τον Μάρτιο.
Σε αυτή την περίπτωση, οι «νερατζούρι» θα σώσουν ένα ποσό λίγο πάνω από 40 εκατομμύρια. Εάν το πρωτάθλημα ξαναρχίσει τον Μάιο, τότε το θέμα της περικοπής θα αφορά στους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass