Σκέφτονται τη... νέα σεζόν στην ΑΕΛ

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1 ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ - ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2020 22:05

Ο φονικός κορονοϊός εκτός από τα χιλιάδες θύματα σε όλο τον κόσμο, επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό και τον αθλητισμό, όπου καθημερινά βλέπουμε πως σταματούν πρωταθλήματα ή υπάρχουν αμυδρές ελπίδες για να γίνει επανεκκίνηση, πιθανόν μετά τις 15 Μαΐου, σύμφωνα με τους πιο αισιόδοξους.


Αυτό βλέπουμε καθαρά πως διαφαίνεται και για το πρωτάθλημα της Super League 1, καθώς μετά την τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ΠΑΕ στη Super League, η πρόταση του προέδρου του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου για διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς τέλεση πλέι οφ και πλέι άουτ, με το επιχείρημα πως οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη είναι ανεδαφική, κερδίζει τελικά έδαφος. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος παρέτεινε ως γνωστό για τρεις εβδομάδες τη λήψη απόφασης αναφορικά με το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τη μετέθεσε για την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., που θα συγκληθεί στις 24 Απριλίου.
Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας εργασίας στην οποία συμμετέχει και η ΠΑΕ ΑΕΛ, και θα φέρει εισήγηση προς ψήφιση.
Πάντως θα εκτιμηθεί η κατάσταση της πανδημίας και αν συνεχισθούν να υπάρχουν κρούσματα τις επόμενες ημέρες και ανθρώπινες απώλειες στον ίδιο βαθμό, τότε θεωρείται πολύ πιθανή η διακοπή του πρωταθλήματος.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τέλος Απριλίου δεν μπορούν να γίνονται προπονήσεις μετά τη σχετική απαγόρευση, οι παίκτες θα γυμνάζονται στο σπίτι τους για να διατηρούνται σε σχετικά καλή κατάσταση και εάν τα πράγματα καλυτερέψουν, θα αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις, εντός γηπέδων.
Μετά από δύο βδομάδες, θα είναι σε θέση για να αγωνιστούν σε επίσημες διοργανώσεις, δηλαδή στα καλύτερα σενάρια τέλη Μαΐου και όχι νωρίτερα.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατά τα άλλα, στην ΠΑΕ ρίχνουν το βάρος από τώρα που το επιτρέπουν κατά κάποιον τρόπο οι συνθήκες, ώστε να γίνει ο κατάλληλος σχεδιασμός πάνω σε οργανωτικά θέματα, που αφορούν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, στη λειτουργία των γραφείων και στην επικοινωνία, καθώς πάντα «εχθρός» του καλού όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι το καλύτερο. Επίσης, μεγαλύτερη βαρύτητα θα δοθεί και στα τμήματα υποδομής, υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεται να βελτιωθούν ώστε την καινούργια σεζόν οι «βυσσινί» να δείξουν ένα καλύτερο ανταγωνιστικό πρόσωπο και στους «μικρούς».
Άλλωστε, στην ΠΑΕ και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου, στόχος θα είναι παίκτες που θα δουλέψουν σκληρά και οι οποίοι έδειξαν μέρος των δυνατοτήτων τους τη φετινή περίοδο, να πάρουν μέρος αρχικά στην προετοιμασία κατά την καλοκαιρινή περίοδο και μετά να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.
Εξελίξεις πάνω σε όλα τα θέματα αναμένεται πως θα υπάρξουν μάλλον μετά το Πάσχα και μέχρι τότε όλοι στην ομάδα είναι εν αναμονή, ελπίζοντας πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες και σε όλο τον κόσμο πως θα βρεθεί τρόπος για να καταπολεμηθεί ο κορονοϊός.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass