Αντίθετοι στη μείωση 30% των μισθών τους

Εμφανίζονται οι παίκτες της Premier League

Δημοσίευση: 06 Απρ 2020 17:21

Αντίθετοι στη μείωση κατά 30% των μισθών τους εμφανίζονται οι παίκτες της Premier League στην Αγγλία.

Μία τέτοια περικοπή θα μείωνε περίπου 200 εκατομμύρια λίρες (228.500 εκατομμύρια ευρώ) τα δημόσια έσοδα. «Όλοι οι παίκτες της Premier League θέλουν να παίξουν τον ρόλο τους με σημαντικές οικονομικές συνεισφορές σε αυτές τις πρωτοφανείς περιόδους, αλλά η μείωση του μισθού κατά 30% θα ισοδυναμούσε με συνολικά πάνω από 500 εκατομμύρια σε περικοπές μισθών και απώλεια 200 εκατομμύρια λίρες σε φορολογικές εισφορές στην κυβέρνηση», ανέφερε η ένωση παικτών (Pfa).

 

ΡΟΥΝΕΪ: ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
Ο Γουέιν Ρούνεϊ, πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, που αγωνίζεται στην Ντέρμπι, δήλωσε ότι η πίεση που ασκεί ο κόσμος στους ποδοσφαιριστές για να προχωρήσουν σε περικοπές αμοιβών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, είναι «ντροπή». «Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι ντροπή», είπε ο Ρούνεϊ. «Πρώτα ο υπουργός Υγείας ... δήλωσε ότι οι παίκτες της Premier League θα έπρεπε να δεχθούν μείωση μισθών. Ήταν απελπισμένος να εκτρέψει την προσοχή από τον χειρισμό της εν λόγω πανδημίας από την κυβέρνησή του;» αναρωτήθηκε. «Αισθάνεσαι σαν να ντροπιάζονται οι παίκτες, να τους αναγκάσουν να βρεθούν σε μια γωνιά όπου πρέπει να πληρώσουν τον λογαριασμό για χαμένα έσοδα. «Όπου και αν κοιτάξετε, είμαστε εύκολοι στόχοι», συμπλήρωσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass