Ο Σον ζητά από τους θαυμαστές του να... μείνουν σπίτι

Δημοσίευση: 13 Απρ 2020 18:22

Ο Χέουνγκ Μιν Σον βρίσκεται στην πατρίδα του, συνδυάζοντας την ποδοσφαιρική αδράνεια λόγω κορονοϊού, με 20ήμερη στρατιωτική εκπαίδευση, που θα λάβει χώρα στο νησί Jeju και θα αρχίσει στις 20 Απριλίου.

Ο 27χρονος επιθετικός της Τότεναμ, είναι αστέρας πρώτου μεγέθους στη Νότια Κορέα και προς αποφυγήν συνωστισμού, ζήτησε από τους θαυμαστές του, να μην επιχειρήσουν να τον συναντήσουν για όσο διάστημα θα υπηρετεί την πατρίδα.
Με ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ο πρώην άσος του Αμβούργου και της Λεβερκούζεν, καλεί τους συμπατριώτες του να μην συναντηθούν και να σέβονται τους υγειονομικούς κανόνες: «Λόγω της κατάστασης και της Covid-19, δεν πρέπει να υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση. Για να συμμορφωθεί με την κυβερνητική πολιτική, ο Σον αποφάσισε να συμμετάσχει σε εκπαίδευση που δεν θα είναι ανοικτή στο κοινό. Παρακαλώ μην έρχεστε να τον δείτε».
Ο Σον έχει απαλλαγεί από την πλήρη στρατιωτική θητεία, μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας U23 στους Ασιατικούς Αγώνες του 2018, ωστόσο θα λάβει μέρος σε στρατιωτική εκπαίδευση τριών εβδομάδων και συγκεκριμένα στο ναυτικό σώμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass