NBA: Κάθε ακύρωση απώλεια 1,08% του ετήσιου μισθού

Δημοσίευση: 13 Απρ 2020 18:25

Οι παίκτες του NBA θα λάβουν κανονικά τις επιταγές τους στην επόμενη πληρωμή (15 Απριλίου), παρά το γεγονός ότι θα έχει ολοκληρωθεί ένας ολόκληρος μήνας χωρίς αγωνιστικές δραστηριότητες.


Το πρωτάθλημα και η Ενωση Παικτών (NBPA) συζητάνε εκτενώς τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την κατάσταση των μισθών κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Μια πηγή δήλωσε στο ESPN ότι η ένωση των παικτών δεν βλέπει την 15η Απριλίου ως τελευταία προθεσμία και προτιμούσε να περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση παρά να καταλήξει σε συμφωνία αυτή τη στιγμή.
Τα τελευταία παιχνίδια διεξήχθησαν στις 11 Μαρτίου, την ημέρα που ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ έγινε ο πρώτος παίκτης του NBA που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Η πανδημία θα οδηγήσει στην καθυστέρηση τουλάχιστον 259 παιχνιδιών κανονικής περιόδου μέχρι τις 15 Απριλίου, η οποία ημερομηνία θα ήταν και το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Επίτροπος του NBA, Ανταμ Σίλβερ, δήλωσε νωρίτερα ότι δεν θα ληφθούν αποφάσεις για το υπόλοιπο της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του εάν το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, πριν από τον Μάιο.
Κανένα από τα παιχνίδια δεν έχει ακυρωθεί ακόμα. Τα playoffs ήταν προγραμματισμένα για τις 18 Απριλίου και οι απώλειες στα έσοδα μιας μειωμένης η μη-ολοκληρωμένης σεζόν μπορούν εύκολα να φτάσουν σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.
Η πλήρης πληρωμή τώρα δεν σημαίνει επίσης ότι τα πράγματα θα μείνουν έτσι για τους παίκτες. Αυτό που περιγράφει η συλλογική συμφωνία διαπραγμάτευσης (CBA) μεταξύ του πρωταθλήματος και των παικτών του ως "γεγονός ανωτέρας βίας" - ο νομικός όρος για απρόβλεπτες περιστάσεις, όπως μια επιδημία ή μια πανδημία - θα μπορούσε ακόμα να τεθεί σε ισχύ. Σύμφωνα με την CBA, οι παίκτες μπορούν να χάσουν το 1,08% του ετήσιου μισθού τους για κάθε παιχνίδι που ακυρώνεται.
Οι περισσότεροι παίκτες του NBA πληρώνονται την πρώτη και την 15η ημέρα κάθε μήνα. Η επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή έρχεται την 1η Μαΐου και δεν είναι σαφές εάν οι επόμενες πληρωμές θα επηρεαστούν από το αν θα ξεκινήσει η όχι η σεζόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass