«Στοίχημα» το ποσοστό για τις ομάδες

*Ποιες είναι οι οικονομικές κινήσεις των ομάδων *Πλέι οφ, πλέι άουτ και μετά αναδιάρθρωση

Δημοσίευση: 13 Απρ 2020 18:34

Το οικονομικό είναι το βασικό θέμα συζήτησης των ομάδων της Super League ενόψει μιας πιθανής επανεκκίνησης του πρωταθλήματος καθώς οι ομάδες από τις αρχές Μαρτίου δεν έχουν από πουθενά έσοδα.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η ομάδα εργασίας της διοργανώτριας αρχής για το οικονομικό έχει δύο βασικές λύσεις. Η πρώτη είναι τα ποσά που θέλει να πάρει από τις εταιρείες στοιχήματος και συγκεκριμένα αυτές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ήδη φέτος υπέβαλαν αίτηση 20 εταιρείες για να έχουν δραστηριότητα στη χώρα μας και με τα ποσά αυτά μπορούν να ορθοποδήσουν ενόψει της νέας χρονιάς. Οι μεγάλες ΠΑΕ συμφωνούν με την ιδέα που έριξε στο «τραπέζι» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς υπήρχε και παλαιότερα το ποσοστό που έδωσε στις ομάδες ο ΟΠΑΠ όταν ήταν μονοπώλιο.
Το δεύτερο αφορά στα συμβόλαια των παικτών που θα ζητήσουν τη μείωση από 30-50% ακόμα και με νομοθετική ρύθμιση, αφού δεν μπορούν να περιμένουν να γίνει μια εκ νέου εκκίνηση του πρωταθλήματος και να κινδυνεύουν με οικονομικό κραχ από πιθανές προσφυγές μετά από τα τέλη Ιουνίου (ημερομηνία που δόθηκε για την εκδίκασή τους).
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
Στο μεταξύ, το πρωτάθλημα θα κάνει επανεκκίνηση αρχές Ιουνίου με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, ενώ μετά το τέλος αυτών το πιο πιθανό είναι να γίνει αναδιάρθρωση . Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μάλλον τέλη Αυγούστου, με μια διακοπή από τη στιγμή που θα τελειώσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ 15 μέρες.
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Στην ΑΕΛ ψάχνουν σέντερ φορ αλλά παράλληλα ρίχνουν και ματιές για τερματοφύλακα ώστε αν πουληθεί ο Κρίστινσον να υπάρχει εναλλακτική λύση. Από κει και πέρα η ομάδα θα χρειαστεί έναν αριστερό περιφερειακό επιθετικό στη θέση του Ουάρντα που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο αφού θεωρούν όλοι ότι οι τιμές των παικτών θα έχουν μεγάλη πτώση. Από την άλλη, σχετικά με τις αποχωρήσεις, όλοι στην ΠΑΕ ΑΕΛ λένε ότι το θέμα αυτό δεν απασχολεί, αφού αυτές αν γίνουν θα είναι ελάχιστες.
ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΑΣΚΕΣ
Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα μοιράσει 10.000 μάσκες στις συνοικίες των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιάννουλη και στον Τύρναβο μετά από επικοινωνία που υπήρξε με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας κ. Παϊτέρη.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΚΟΥΜΑΡΙΑ
Για τον θάνατο του γιου του πρώην παίκτη της ΑΕΛ Μίλτου Κουμαριά, Δημήτρη, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τα εξής: «Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ συλλυπείται βαθύτατα τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Μιλτιάδη Κουμαριά, ο οποίος θρηνεί τούτες τις ώρες τον θάνατο του 46χρονου γιου του Δημήτρη. Συμπάσχουμε στον υπέρτατο βαθμό με τον Μίλτο, γιατί εκτός από το ασύνορο για πατέρα δράμα που βιώνει, υπήρξε για τρία χρόνια ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, συμβάλλοντας μάλιστα καταλυτικά στην άνοδο της ομάδας μας στην Α' Εθνική το 1978. Ο Θεός ν' αναπαύσει την ψυχή του παιδιού του και να δώσει κουράγιο στον ίδιο και την οικογένειά του ν' αντέξουν τη δοκιμασία».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass