Οι «πετεινοί» επικοινωνούν διαδικτυακά

Δημοσίευση: 13 Απρ 2020 17:21

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας, επρόκειτο να δώσουν δύο φιλικούς αγώνες, με την Ουκρανία στο Παρίσι (27 Μαρτίου) και με τη Φινλανδία στη Λιόν, τέσσερις ημέρες αργότερα. Όμως η πανδημία του κορονοϊού, σταμάτησε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα και όπως ήταν φυσικό, οι αγώνες ακυρώθηκαν.


Ωστόσο, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2018, διατηρούν επαφή σε μόνιμη βάση, επικοινωνώντας με τη βοήθεια του διαδικτύου, όπως κάνει και η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων, δεδομένης της νέας κατάστασης.
Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Λούκας Ερναντέζ: «Επικοινωνούμε σε μια ομάδα WhatsApp που φτιάξαμε στο Μουντιάλ. Έχουμε επίσης και άλλες μικρές ομάδες, όπως οι παίκτες πόκερ. Είμαστε αρκετά καλοί σε αυτό, είμαστε περίπου 12 άτομα. Εγώ, μιλάω περισσότερο με τους πρώην συμπαίκτες μου στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Τομά Λεμάρ και περισσότερο τον Αντουάν Γκριεζμάν. Μάλιστα, στα τέλη Μαρτίου, του έστειλα ένα μικρό βίντεο για τα γενέθλιά του. Και μου απάντησε πως όταν τελειώσει όλο αυτό, θα μου κάνει το τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο στην Ισπανία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass