Η Λάτσιο προτείνει νέο συμβόλαιο στον Στρακόσια

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025

Δημοσίευση: 17 Απρ 2020 21:33

Νέο συμβόλαιο με τη Λάτσιο θα κληθεί σύντομα να υπογράψει ο Θωμάς Στρακόσια, «εξαργυρώνοντας» τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα της Ρώμης.


Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας, γιος του πολύ γνωστού στη χώρα μας Φώτη Στρακόσια (ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Ιωνικός μερικές από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε) δεσμεύεται με τους «λατσιάλι» ως το 2022, αλλά είναι από τους σχετικά χαμηλόμισθους του ρόστερ, με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Για έναν τερματοφύλακα που τη φετινή σεζόν είναι τρίτος στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε ποσοστό αποκρούσεων, έχοντας σταματήσει το 77,88% των σουτ που κατευθύνθηκαν στην εστία του (πρώτος είναι ο Αλισον της Λίβερπουλ και δεύτερος ο Ραϊκοβιτς της Ρεμς), τα χρήματα αυτά δεν είναι αρκετά, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο 25χρονος γκολκίπερ έχει κινήσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, κυρίως από την Αγγλία. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport», στον Θωμά Στρακόσια, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, θα προταθεί συμβόλαιο ως το 2025 με γενναία αύξηση απολαβών. Οι διοικούντες τη Λάτσιο ευελπιστούν ότι με τον τρόπο αυτό θα «δέσουν» τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, η οποία φέτος, πριν τη διακοπή της Serie A λόγω κορονοϊού, διεκδικούσε στα ίσια από τη Γιουβέντους τον τίτλο του πρωταθλητή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass