«Δεν μπορούμε να πάμε πιο μακριά από το τέλος του Ιουλίου»

ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΤΖΟΡΝΤΙ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2020 19:05

Δεν ανακοίνωσε κάτι καινούριο, αλλά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο επικεφαλής της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου, ξεκαθάρισε ότι πρόθεση όλων είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν.


Παρ’ όλα αυτά, υπογράμμισε ότι η υπόθεση δεν μπορεί να τραβήξει και πάρα πολύ, δηλαδή πλέον του τέλους Ιουλίου.
Ακόμα, παραδέχθηκε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο διεξαγωγής Φάιναλ-8 σε μία πόλη, ενώ τόνισε ότι, αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, η σεζόν θα διακοπεί οριστικά.
«Έχει περάσει κάτι παραπάνω από μήνας που σταμάτησε η διοργάνωση. Είμαστε σε μια περίσταση που δεν έχουμε ξανασυναντήσει, σε επίπεδο υγείας παγκοσμίως. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε την εξέλιξη της πανδημίας. Αυτό που έχει προτεραιότητα, αυτό που μετράει, είναι η υγεία των ανθρώπων. Υποχρεωθήκαμε να σταματήσουμε τις διοργανώσεις μας στις 12 Μαρτίου. Το κάναμε μερικές ώρες πριν προκύψει το πρώτο θετικό δείγμα στη διοργάνωση.
Μιλάμε με όλες τις ομάδες, τους παίκτες, τους προπονητές για την κατάσταση. Έχουμε κάνει δύο τηλεδιασκέψεις για να συζητήσουμε τα θέματα. Ψάχνουμε για λύσεις, για να δούμε πώς οι σύλλογοι θα είναι βιώσιμοι. Ευελπιστούμε σε αποτελέσματα σύντομα. Συνεχίζουμε να αναλύουμε τις περιστάσεις. Πιστεύουμε πως σύντομα θα ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αν θα συνεχιστεί η σεζόν, αν θα ολοκληρωθεί, κι αν αποφασιστεί να συνεχιστεί κάτω από ποιες συνθήκες.
Θέλουμε να συνεχιστούν οι διοργανώσεις μας. Μπορεί οι φίλαθλοι να μην είναι σε θέση να βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά η τηλεόραση και οι ομάδες θα είναι σε θέση να τους προσφέρουν προϊόν. Θέλουμε να το κάνουμε, αλλά μόνο εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία κανενός, ούτε παίκτη, ούτε προπονητή, ούτε κανενός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass