Ξεκίνημα με ατομικές προπονήσεις

ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2020 20:10

Μόνο η ατομική προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους θα επιτρέπεται κατά την πρώτη φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων, που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.


Αυτό αποσαφηνίστηκε κατά την ευρεία τηλεδιάσκεψη που είχε χθες  ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης με τους εκπροσώπους της αθλητικής οικογένειας, με τη συμμετοχή και της νεοσύστατης Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Αθλητισμού.
Η επανεκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων (αρχικά σε ανοιχτά γήπεδα και αρκετά αργότερα σε κλειστές εγκαταστάσεις) θα εξεταστεί σε δεύτερο χρόνο, αν και οι ομοσπονδίες των ομαδικών αθλημάτων αιτήθηκαν να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές να ξεκινήσουν από την προσεχή εβδομάδα προγράμματα, έστω και ατομικά, προς ανάκτηση της φυσικής κατάστασης.
Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης παρενέβη και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας και των αποστάσεων, ενώ απέκλεισε κάθε πιθανότητα μαζικών συγκεντρώσεων σε αθλητικούς χώρους.
Επισήμανε, ακόμη, ότι η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού θα είναι αυτή που θα λαμβάνει τις αποφάσεις για την επανεκκίνηση ή μη αθλητικών δραστηριοτήτων.

 

ΑΥΡΙΟ Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η ανακοίνωση των μέτρων για τη σταδιακή άρση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα.
Η εξειδίκευση των μέτρων για τη σταδιακή άρση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα, από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θα διεξαχθεί αύριο, στις 6 μ.μ., στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης των κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στη χώρα.
Θα πραγματοποιηθεί, περαιτέρω, και συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass