Ισπανία: Η LaLiga ενημέρωσε ομάδες και παίκτες πως «ξεκινούν» από τη Δευτέρα

Δημοσίευση: 30 Απρ 2020 19:41

Ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέ Τέμπας, ενημέρωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ισπανίας (AFE), αλλά και τις ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, για το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί από όλες τις πλευρές για την «επιστροφή» στην αγωνιστική δράση από την προσεχή Δευτέρα (04/05).


Ο Τέμπας συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Νταβίντ Αγκάνθο, πρόεδρο του σωματείου των παικτών, ο οποίος του ζήτησε να τηρήσει τις οδηγίες που έχει δώσει η κυβέρνηση για την επανεκκίνηση των αγώνων, με τον επικεφαλής της LaLiga να ξεκαθαρίζει πως η διοργανώτρια αρχή έχει αποδεχθεί πλήρως όσα έχει καταγράψει η κυβέρνηση και οι υγειονομικές αρχές στο πρωτόκολλο.
Πρόκειται για τις βασικές αρχές που συμφωνήθηκαν προ ημερών από τον Τέμπας, τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ρουμπιάλες και την επικεφαλής του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου Ιρένε Λοθάνο, οι οποίες έχουν ήδη διαβιβαστεί στο Υπουργείο Υγείας.
Από την πλευρά της η Ιρένε Λοθάνο τόνισε χθες πως «...ο αθλητισμός θα επιστρέψει. Θα γίνει σε σταθερά βήματα και θα σέβεται όλα τα μέτρα που επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας. Όμως ο αθλητισμός θα επανέλθει». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να πατήσει και πάλι στο... χορτάρι: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά, να πατήσω ξανά στο Μπερναμπέου και να φορέσω τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό, αλλά το πιο σημαντικό πρέπει να παραμένει η υγεία όλων. Δεν πρέπει να είμαστε εγωιστές. Η προσωπική γνώμη του καθενός πρέπει να παραμεριστεί και να ακολουθήσει τις οδηγίες για την υγεία».
Το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο έχει καλέσει εκ νέου αύριο όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (LaLiga, ομοσπονδία, AFE), να επανεξετάσουν τις φάσεις επιστροφής στο ποδόσφαιρο, που θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα (04/05) και θα ολοκληρωθούν το δεύτερο σαββατοκύριακο του Ιουνίου με τους αγώνες της 28ης ημέρας του πρωταθλήματος. Από εκείνη την ημέρα και μετά, θα διεξαχθούν επτά αγωνιστικές το σαββατοκύριακο και τρεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώσπου να ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες 11 ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass