Απολύμανση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στα Δένδρα

* ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ * ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2020 21:07

Το «πράσινο φως» που έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για την επιστροφή στις προπονήσεις των ομάδων της Super League 1 από μεθαύριο Τρίτη 5 Μαΐου, είχε ως αποτέλεσμα και στην ΑΕΛ να ξεκινήσουν τη διαδικασία για να επανέλθουν στην κανονικότητα, μετά τη διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, λόγω του φονικού κορονοϊού.


Οι «βυσσινί» σε γκρουπ 6-8 παικτών θα ξεκινήσουν και πάλι να προπονούνται σε ανοικτούς χώρους, μόνο στους τομείς της φυσικής κατάστασης, της ενδυνάμωσης και της ατομικής τεχνικής.
Χθες το πρωί γι’ αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ φρόντισε να γίνει για δεύτερη φορά απολύμανση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, σε όλους τους χώρους, όπως είχε γίνει και πριν έναν μήνα περίπου.
Στα Δένδρα η ΑΕΛ, όπου ουσιαστικά είναι το σπίτι της, θα πραγματοποιεί καθημερινά τις προπονήσεις, περιμένοντας τα νεότερα για το τι μέλλει γενέσθαι στο πρωτάθλημα της Super League 1.
Σήμερα η τεχνική ηγεσία πιθανότατα θα αποφασίσει ποιο θα είναι το πλάνο της μίνι αυτής προετοιμασίας, την οποία δεν θα ακολουθήσει ο τραυματίας Νούνιτς, ο οποίος κάνει αποθεραπεία στη Σλοβενία, όπως επίσης και παίκτες της λαρισινής ομάδας, οι οποίοι ήταν όλο αυτό το διάστημα στο εξωτερικό και όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν-όπως προβλέπεται - το σχετικό πρωτόκολλο.
Θα υποβληθούν λοιπόν στα απαραίτητα τεστ και θα παραμείνουν σε καραντίνα στα σπίτια τους για δύο εβδομάδες και μετά θα δοθεί το οκέι για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.
Επανεκκίνηση λοιπόν μετ’ εμποδίων για την ΑΕΛ και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα σχέδια για την επιστροφή και πώς θα προετοιμάσουν τους παίκτες για να κάνουν μια νέα αρχή, μετά το σοκ που υπέστη όλη η ανθρωπότητα από τον Covid-19.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 18 του μηνός θα γίνει νέα αξιολόγηση από το διοικητικό συμβούλιο της Super League 1 για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και σε αυτήν την περίπτωση θα αποφασιστεί η εκκίνηση των πλέι οφ και πλέι άουτ, εφόσον εξαντληθούν όλα τα περιθώρια.
Σε κάθε περίπτωση όλες σχεδόν οι ομάδες της Super League 1, αναμεσά τους και η ΑΕΛ, ευελπιστούν πως αν όλα πάνε καλά και ομαλοποιηθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση, τότε οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, χωρίς φυσικά να θεωρείται τίποτα βέβαιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass