Ομοσπονδιακός τεχνικός στο Βέλγιο ο Μαρτίνεθ

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2020 20:27

Υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τη βελγική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου και θα παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ανδρών μέχρι το 2022 ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Οι πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων για πρόθεση της Ομοσπονδίας της χώρας να προσφέρει διετή επέκταση συμβολαίου στον Ισπανό προπονητή επιβεβαιώθηκαν χθες το πρωί.


Ο Μαρτίνεθ είχε δηλώσει εξάλλου σε συνέντευξή του προ ημερών πως η δική του επιθυμία ήταν να παραμείνει επικεφαλής του τεχνικού τιμ της Εθνικής Βελγίου με στόχο να την οδηγήσει στο Euro 2021, όταν θα αντιμετωπίσει τις Δανία, Φινλανδία και Ρωσία, για τον Β’ όμιλο. Το Βέλγιο έχει προκριθεί με 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στα προκριματικά του Euro, με τους διεθνείς Βέλγους να έχουν πετύχει 40 γκολ και να έχουν δεχτεί μόλις 3! Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του, ο 46χρονος τεχνικός που οδήγησε το Βέλγιο στην κατάληψη της 3ης θέσης στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ανανέωσε το ραντεβού του και για αυτό του 2022, το οποίο, αν δεν υπάρξουν... εξελίξεις, θα διοργανώσει το Κατάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass