Καμία απόφαση για επανέναρξη…

ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2020 20:07

Η Premier League, η οποία έχει διακοπεί από τις 9 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα συμβουλευτεί τους προπονητές των 20 ομάδων και τους παίκτες για το «Σχέδιο Επανέναρξης», την ώρα που η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αύξησε τον προγραμματισμό για τον αθλητισμό στο σύνολό του.


Η λίγκα είχε τηλεδιάσκεψη με τις 20 ομάδες της Premier League προχθές και αντάλλαξαν ιδέες αναφορικά με τα πιθανά σχέδια της επανέναρξης των προπονήσεων και κατ’ επέκταση της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.
«Αποφάσεις δεν πάρθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση των μετόχων και οι σύλλογοι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις πληροφορίες που δόθηκαν για το σχέδιο επανέναρξης», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.
«Συμφωνήθηκε ότι η PFA (Ένωση Επαγγελματιών Παικτών), η LMA (Ένωση Προπονητών), παίκτες και τεχνικοί αποτελούν τα «κλειδιά» αυτής της διαδικασίας και θα ενημερωθούν για τις περαιτέρω κινήσεις» υποστηρίζει η Premier League και συνεχίζει:
«Οι σύλλογοι επαναβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για να τελειώσει η σεζόν 2019/2020, διατηρώντας την ακεραιότητα της διοργάνωσης και χαιρετίζουν την υποστήριξη από την πλευρά της κυβέρνησης».
Το πρώτο βήμα για την οποιαδήποτε πρόοδο θα είναι η αναθεώρηση της κυβέρνησης για τους περιορισμούς του lockdown, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου.

ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ... ΟΚΤΩ ΓΗΠΕΔΑ
Σε οκτώ γήπεδα αναμένεται να διεξαχθούν οι εναπομείναντες αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, που θα... σφραγιστούν, ώστε να λειτουργούν υπό αυστηρές συνθήκες για τον κορονοϊό. Για να μην έχουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων, οι ομάδες των οποίων οι έδρες βρίσκονται ανάμεσα σε αυτά τα οκτώ γήπεδα, θα δίνουν σε άλλο γήπεδο, της ζώνης τους, τους αγώνες στους οποίους θα είναι γηπεδούχες. Από τη σχετική λίστα «κόπηκαν» το Άνφιλντ και το Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ το Γουέμπλεϊ και το Σεντ Τζορτζ Παρκ αποτελούν εναλλακτικές επιλογές. Η τελική λίστα πάντως θα οριστικοποιηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη μετά από δύο εβδομάδες.
Τα οκτώ γήπεδα που εξετάζει να χρησιμοποιήσει η Premier League όταν επανεκκινήσει:
Σεντ Μέρι (Σαουθάμπτον)
Άμοξ (Μπράιτον)
Έμιρεϊτς (Άρσεναλ)
Βίλα Παρκ (Άστον Βίλα)
Κινγκ Πάουερ (Λέστερ)
Στάδιο Λονδίνου (Γουέστ Χαμ)
Ολντ Τράφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Έιτιχαντ (Μάντσεστερ Σίτι)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass